U drugoj pripremnoj utakmici za nastavak prvenstva u Prvoj ligi Republike Srpske, rukometaši "Leotara" pobijedili su ekipu RK "Partizan" iz Tivta u istoimenom gradu 32:31 (15:15).

rukomet leotar bijeljina

Tivćani su pobjednici Kupa Crne Gore i ušli su među 16 ekipa evropskog Challenge Cup-a i samim tim ova pobjeda Trebinjaca daje težinu.

Trebinjci su u prvom poluvremenu bili u zaostatku za domaćinima, ali su ipak uspjeli da u zadnjim trenucima dođu do izjednačenje tako da se na odmor otišlo sa neriješenim rezultatom 15:15.

U drugih 30 minuta viđena je obrnuta slika. Gosti su bili stalno u prednosti sa 2-3 gola razlike, a u nekim trenucima i sa četiri - 23:27.

Zahvaljujući sudijama uvijek su igrači Leotara imali igrača manje na parketu, tako da su u finišu utakmice igrači Partizana smanjili poraz na minimalnu razliku 31:32.

U redovima Trebinjaca golman Budović imao je 15 odbrana, a Draganić sa 8 i Pervan sa 5 pogodaka bili su najbolji strijelci u svojoj ekipi.

U srijedu Leotar gostuje u Ljubuškom gdje će odmjeriti snage sa HRK "Izviđač", koji je aktuelni prvak BiH i član SEHA lige.

RK "Leotar": Savović, Draganić 8, Pervan 5, Milojević 4, Kolovrat 2, M.Uljarević, Spaić, Kapor 1, Šegrt, Budović, Ninković 3, Inić 4, Tabaković 1, R.Uljarević 4. Trener: Dragiša Koraćević.