U Sportskoj dvorani "Miloš Mrdić" odigrana je prijateljska utakmica u futsalu između pripadnika Centra javne bezbjednosti /CJB/ Trebinje i đaka Gimnazije "Jovan Dučić", u kojoj su mladi gimnazijalci slavili sa 4:3.

cjb trebinje i gimnazija (1)

Rezultat je bio u drugom planu, a učesnici ove utakmice imali su za cilj da pošalju poruku da se treba izabrati sportski život, a ne alkohol i ostali poroci.

„Fudbalskom utakmicom želimo da pošaljemo poruku kako je bolje izabrati sportski život i da pod uticajem alkohola ne treba voziti jer jedna mala neopreznost može da izazove posljedice koje ostaju za cijeli život“, kažu u CJB Trebinje.

U ekipi policije zaigrao je i načelnik CJB Trebinje Žarko Laketa.

„Drago mi je što su nas pobijedili ovi mladi momci i nadam se da će to tako i biti kroz kampanju koju smo u proteklom mjesecu vodili - pobijediti alkohol i brzinu i okrenemo mladost sportu", rekao je Laketa.

On je kazao da su ovom utakmicom željeli da pokažu i koliko je vođenje sportskog života važno u borbi protiv poroka.

cjb trebinje i gimnazija (1)

Predrag Trifković, učenik trećeg razreda trebinjske gimnazije, kaže da je srećan što je igrao sa trebinjskim policajcima i da mu rezultat nije bitan.

"Igrali smo da bi apelovali na ljude da ne koriste alkohol prilikom vožnje i da čuvaju i sebe i nas", kazao je Trifković.