Fudbaleri "Leotara" danas su se po prvi put, nakon zimske pauze, okupili na stadionu "Police" i počeli sa pripremama pred nastavak sezone u Drugoj ligi Republike Srpske - grupa istok.

fk leotar pripreme (2)

Na prozivci trenera Rajka Mičete okupilo se dvadesetak igrača, koje očekuje naporan nastavak sezone, kako bi zabilježili što bolje rezultate.

Fudbaleri su, kazao je Mičeta, imali dosta vremena za odmor, pa su željni, odmorni i orni rada i napredovanja u pripremama koje su pred njima, a hladna zima ih neće spriječiti u tome.

Prvi dio priprema biće posvećen kondiciji, a u radu će mu pomagati Oleg Ćurić i Veselin Klimović.

"Ambicije uvijek ostaju iste, ali mislim da ćemo u ovom dijelu sa dozom opreza ući u neku priču i da ćemo u miru i tišini iz ekipe izvući maksimum", kazao je Mičeta.

Okupljene fudbalere pozdravio je i predsjednik kluba Simeon Dučić, ističući da će, poslije polusezone koja je bila veoma teška za klub u svakom smislu, plate u narednom periodu biti redovne.

fk leotar pripreme (2)

Poručio je igračima da budu primjereni kako u gradu, tako i na treninzima, uz nada da će u narednom periodu u Leotaru biti mnogo bolje.

Na Police je došao dugogodišnji golman FK "Sutjeska" iz Foče Nikola Petrović, a u klub se iz FK "Sarajevo" vratio Aleksandar Begenišić.

Očekuje se da će od sutra na Policama početi trenirati i Mladen Kukrika i Dejan Popović, takođe, bivši igrači tima sa Polica.

Do sada niko nije najavio odlazak iz Leotara.

Nakon jesenjeg dijela prvenstva Druge lige Republike Srpske-grupa istok, Trebinjci zauzimaju četvrto mjesto sa 24 boda uz sedam pobjeda, tri neriješene utakmice i pet poraza, uz gol razliku 25:16.

Najviše pogodaka do sada dali su Dragan Ristić 10, Predrag Šešelj 4, Anel Ramić 3.