Regionalna muzička zvijezda Željko Joksimović čestitaće večeras prvi Trebinjcima i njihovim gostima Novu godinu po julijanskom kalendaru.

zeljko joksimovic trebinje

On će od 22.00 sata prirediti koncert u Sportskoj dvorani "Miloš Mrdić", nakon što je zbog nevremena njegov nastup premješten iz bašte pod platanima.

Dolazak u Trebinje vezuje ga, kako je rekao za TrebinjeLive, uvijek za lijepa sjećanja, posebno za koncert koji je prije 12 godina održao na stadionu "Police".

"Trebinje je za mene drevna sredina sa tradicijom, gde imam dosta prijatelja i poznanika i gde volim da dođem. I kad putujem svratim u Trebinje", rekao je Joksimović, koji je smješten u luksuzni trebinjski hotel "Nar".

Kaže da se nada da će večerašnji koncert biti na nivou i dobra zabava za sve one koji budu u dvorani u Bregovima.

Nakon Dubrovnika i Budve, gdje je koncerte održao 30., odnosno 31. decembra, Joksimović ističe da ga Trebinje asocira da ima emociju kada pravi muziku.

"Večeras će biti klasični pop koncert. Nadam se da ćemo na leto u Trebinju predstaviti i 'Dva sveta'", rekao je Joksimović.

Koncert Željka Joksimovića, koji se organizuje u okviru prvog trebinjskog Zimzograda, poklon je Trebinjaca iz Srbije svom rodnom gradu.