Članovima Udruženje roditelja djece i omladine sa posebnim potrebama „Sunce nam je zajedničko" danas su predstavnici HET-a, gradske organizacije Crvenog krsta i navijači "Crvene zvezde" donijeli preko stotinu paketiće povom Nove godine po julijanskom kalendaru.

paketici za djecu sa posebnim potrebama (1)

Zbog hladnog vremena mali broj djece je bio prisutan podjeli paketića. Onima, koji su ipak došli, neizbježni Djed Mraz uručio je paketiće koji su mališani sa osmijehom na licu primili.

Vesna Miljanović, direktor Udruženja, izrazila je zadovoljstvo ovom akcijom i istakla da će svako svaki član - njih 106, dobiti po paketić.

Među "Delijama" nalazila se i djevojka Ivana Miliša, koja kaže da je neopisiv doživljaj doći u ovu ustanovu i vidjeti osmijeh na licima mališana.

"Dolazimo već sedam godina, svaki put nas dočekaju sa osmijehom. Srećni smo što im na ovaj načim uljepšamo dan", kazala je Miliša.

Marija Ninković, potpredsjednik mladih Crvenog krsta, kaže da je ovo samo jedna u nizu akcija njihove organizacije.

"Do sada smo skupili oko 200 paketića za djecu iz socijalno ugroženih porodica i sa današnjom akcijom završavamo podjelu paketića", navela je Marija.

paketici za djecu sa posebnim potrebama (1)