U Sportskoj dvorani "Miloš Mrdić" odigrane su prijateljske utakmice između RK "Leotar i RK "Sutjeska" iz Nikšića u muškoj juniorskoj i pionirskoj konkurenciji, kao i utakmica istih protivnika u konkurenciji mlađih kadetkinja.

rukometasi leotara pobijedili celinac

Rukometaši su slavili pobjede u oba susreta, dok su djevojke poražene.

Mlađe kadetkinje ŽRK Leotar izgubile su utakmicu od ŽRK Sutjeska rezultatom 26:28(10:12). Trebinjke su dobro ušle u ovaj meč i vodile su do rezultata 5:4. Tada, serijom 0:3, gošće dolaze u prednost i tu razliku su održale do kraja prvog poluvremena.

U drugom poluvremenu igračice iz Nikšića povećale su svoju prednost, tako da je u jednom trenutku bilo i 15:21, ali do kraja utakmice igračice trenera Zdravka Komnenovića su smanjile rezultat, pa je krajnji ishod meča26:28.

ŽRK "Leotar": Gaćina 1, Anđelić 1, Brkan, Kraljević, Ratković 2, Spahić, Sorajić, Kovačević, Crnogorac 8, Mucović, Mastilović, Jegdić 14, Glavonjić. Trener: Zdravko Komnenović.

Pioniri Leotara pobijedili su svoje vršnjake iz Nikšića 19:16 (11:8). Trebinjci su poveli sa rezultatom 4:0 i dali do znanja gostima da su bolja ekipa. Do kraja prvog poluvremena održavala se ta prednost i nakon petnaest minuta igre na odmor se otišlo sa rezultatom 11:8.

U drugom poluvremenu daleko uzbudljivija igra. Gosti su u 25. minutu dolašli do izjednačenja 15:15 i 16:16, ali do kraja serijom 3:0 igrači trenera Dragana Milojevića dolaze do pobjede od 19:16.

RK "Leotar": Turnić, Milidragović, Zotović 1, Orbolić 9, Mišković, Kosjerina 1, Mišeljić 8, Spaić, Nikola Grubić, Stefan Grubić, Popović, Ilić. Trener: Dragan Milojević.

Juniori Leotara pobijedili su juniore Sutjeske rezultatom 24:20 (13:10).

U prvom poluvremenu domaćini su bili u vođstvu od samog početka utakmice koja je iznosila do tri poena razlike i sa tom razlikom otišlo se na odmor 13:10.

U drugom poluvremenu domaćini su imali i najveću prednost od šest golova razlike 22:16, ali do kraja utakmice gosti su uspjeli da smanje tako da je na kraju meča na semaforu pisalo 24:20.

RK "Leotar": Kukrika, Petković, Vasilije Kovač, Dimitrije Kovač, Buđen, Tasovac 4, Vukajlović 1, Uljarević 3, Šegrt 4, Spaić 8, Komnenović 3, Mijanović 1, Milanović Krzman. Trener : Dragiša Koraćević.