Na području Centra javne bezbjednosti Trebinje, dana 20.12.2016. godine evidentirano je jedno krivično djelo i dvije saobraćajne nezgode koje su za posljedicu imale manju materijalnu štetu. Nije bilo evidentiranih narušavanja javnog reda i mira.

Policija

Dana 20.12.2016. godine u 11.20 časova u Policijskoj stanici Bileća pristupilo je jedno lice i prijavilo da mu je iz porodične kuće otuđena određena količina novca kao i određeni predmeti.

O navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju koji je naložio policijskim službenicima PS Bileća da izvrše uviđaj na licu mjesta, te da preduzmu druge mjere i radnje na pronalasku izvršilaca i dokumentovanju krivičnog djela Krađa.

Policijski službenici SKP-a, Odjeljenje za organizovani kriminalitet i droge, provodeći planske aktivnosti na suzbijanju zloupotrebe opojnih droga na području grada Trebinje, izvršili su legitimisanje i pretres lica inicijala S.V., kojom prilikom je kod navedenog lica pronađena zeljasta biljna materija koja svojim karakteristikama podsjeća na opojnu drogu marihuanu. Navedenom licu je uručen prekršajni nalog.