Generalni direktor Fudbalskog kluba/FK/ "Leotar " Milan Tomanović podnio je neopozivu ostavku na ovu funkciju, potvrdio je u izjavi za TrebinjeLive.info.

milan tomanovic

Tomanović kaže da je u protekle dvije i po godine, koliko je obavljao pomenutu funkciju, "najstariji Trebinjac" sačuvan od pripremanog stečaja i uspješno i ponosno nastavio da bitiše na fudalskoj sceni Republike Srpske i BiH.

Prema njegovim riječima, za vrijeme dvoipogodišnjeg mandata klub se nije zadužio ni za jednu konvertibilnu marku novog duga, već je, naprotiv, višestruko smanjen dug kluba.

"Izdržali smo sve blokade računa i napravili preduslov da do kraja godine Leotar bude, skoro, bez dugovanja - zdrav kolektiv sa sačuvanom imovinom i usvojenim statutom po modelu upravljačkih prava", rekao je Tomanović.

On je istakao da vjeruje da će nova gradska vlast, koju čine i bivši predsjednici i sportski direktori - dokazani prijatelji kluba, znati da i u narednom periodu sačuvaju klub, što su dokazali osnivanjem Sportskog društva "Leotar".

"Moja misija u klubu je završena. Vidimo se na tribinama. Sa nadom u bolje sutra, do konačne pobjede!", naveo je Tomanović.