Naša supertalentovana teniserka Olga Danilović (15) oduševljava na svakom koraku, niže uspjehe i nova je osvajačica prestižnog turnira Oranž Boul u konkurenciji dublova, piše "blic".

olga danilovic

Ćerka proslavljenog košarkaša Predraga Danilovića i budućeg predsednika KSS, još jednom je potvrdila da je vanserijski talenat i da je pred njom blistava karijera.

Olga je u paru sa Ruskinjom Anastasijom Potapovom, u finalu prestižnog turnira za juniore koje je bilo prekinuto čak pet sati zbog kiše, bila bolja od hrvatsko-slovenačkog tandema Lea Bošković / Kaja Juvan sa 6:2, 3:6, 10:8.

Koliki je njihov uspjeh ogroman svjedoči i to da obje imaju tek po 15 godina, a trijumfovale su u tri godine starijoj konkurenciji.

Ujedno, Olga je tako zaokružila uspjeh i Miomira Kecmanovića, koji je odbranom Oranž Boula u singlu napravio istorijski uspjeh i takođe najavio nevjerovatne domete.

Da je imala godinu za pamćenje govori i to da je na Oranž Boul stigla sa titulom iz Antalije kojom se upisala na WTA listu, a sigurno će joj u sjećanju duboko biti urezano osvajanje trofeja u dublu na juniorskom Rolan Garosu.