O dočeku Nove godine u gradovima regiona uveliko se piše. Poznate estradne zvijezde poželjeće srećnu Novu godinu u Herceg-Novom, Budvi, Dubrovniku.

nova godina 2017 Gradovi regiona će i ove godine svojim sugrađanima pokloniti lud i nezaboravan javni doček Nove godine.

Herceg-Novi će po prvi put poslije nekoliko godina organizovati trodnevnu proslavu dočeka najluđe noći. Proslava će početi 30. decembra, kada će nastupati Tropiko bend, dok će za ispraćaj stare godine biti zadužen Dženan Lončarević.

Novljani će slavljenički ispratiti i prvi dan 2017. godine. Na Trgu Nikole Đurkovića 1. januara pjevaće popularni Leksington bend.

Već sada se veliki broj Trebinjaca odlučio da novogodišnje praznike dočeka upravo u gradu pod Orjenom.

Ni u Budvi nisu štedjeli ove godine. Za proslavu najluđe noći izdvojeno je više od 220.ooo evra. Na trgu ispred Starog grada tokom dočeka Nove godine pjevaće Željko Joksimović, Sergej Ćetković i Parni valjak.

Za gradovima crnogorskog primorja neće zaostajati ni Dubrovnik, koji će u Novu godinu ući uz Doris Dragović.

Zdravko Čolić pjevaće za Novu godinu u Novom Sadu, dok će Beograđanima na nekoliko mjesta srećno novo ljeto poželjeti Aca Lukas, Bijelo Dugme, Bajaga i instruktori...