Gradonačelnik Trebinja Luka Petrović istakao je poslije sastanka sa predstavnicima gradske Boračke organizacije da se u narednom periodu neće smanjivati grant namijenjen ovoj organizaciji, kao i da će ona dati prijedlog budućeg načelnika Odjeljenja za boračko-invalidska pitanja. sastanak-borsa-sa-petrovicem

Sastanak je, kako je kazao Petrović, održan u cilju što bolje i efikasnije saradnje između Gradske uprave i Boračke organizacije u narednom periodu.

Predstavnici trebinjskog BORS-a upoznali su Petrovića sa radom ove organizacije, a jedna od tema razgovora bila je i problematika boračkih kategorija.

"Uvjereni smo da će u narednom periodu Boračka organizacija u svom radu imati punu podršku grada", kazao je Dalibor Daković, predsjednik Odbora porodica poginulih, nestalih i zarobljenih lica.

Sastanku su, pored Dakovića, prisustvovali i Pero Mišeljić - predsjednik Boračke organizacije, Vaso Kolak - predsjednik Ratnih vojnih invalida /RVI/, Dušan Škrivan - predsjednik Predsjedništva Boračke organizacije.