U Sportskoj dvorani "Miloš Mrdić" večeras /subota/ je veče rukometa, jer se igraju dvije utakmice i to prva u 17.00 časova gdje će ŽRK "Leotar" odmjeriti snage sa ekipim ŽRK "Bihać", a dva časa kasnije RK "Leotar" će dočekati ekipu RK "Kozara MP" iz Kozarske Dubice.

rukometasi leotara pobijedili celinac

U derbiju začelja  devetog kola Premijer lige za rukometašice, igračice trenera Zdravka Komnenovića dočekuju gošće iz Bihaća.

Ove dvije ekipe uz ŽRK Lokomotivu do sada nemaju ni jedan bod.

U taboru domaće ekipe svjesni su da se mogu suprotstaviti ekipi iz Bihaća i da očekuju nakon ovoga kola da na njihov konto budu upisani prvi bodovi u Premijer ligi.

Kapiten Dragana Boro predvodiće svoju ekipu, i uz pomoć Anđušić, M. Jegdić, S. Jegdić, Mišković, Perotić... i ostalih djevojaka daće sve od sebe da pokažu da nisu slučajno članovi najkvalitetnijeg ranga.

U prošlom kolu Trebinjke su izgubile u Konjicu od ekipe ŽRK "Neretva" 36:20, a gošće su kući izgubile od ekipe "Krivaje" rezultatom 27:30.

Iz uprave ŽRK "Leotar" pozivaju sve ljubitelje sporta i rukometa da dođu i da bodre naše mlafde rukometašice da dođu do važne pobjede koja bi im puno značila.

U 19.00 sati u 8. kolu Prve lige Republike Srpske RK "Leotar" dočekuje ekipu RK "Kozare MP" iz Kozarske Dubice.

Ovo je derbi kola i jesenjeg dijela prvenstva i igrači trenera Dragiše Koraćevića ulaze sa željom da pobijede i na taj način ovaj dio prvenstva završe na prvom mjestu.

Nakon sedam kola Trebinjci se nalaze na prvom mjestu sa 16 bodova, dok su gosti na drugoj poziciji sa 15 bodova i utakmicom manje.

"Gaučosi" na čelu sa kapitenom Uljarevićom, uz uvijek sigurnog golmana Savovića, Kolovrata, Milojevića, Pervana, Bojovića... i ostalih rekli su da će dati sve od sebe da poraze kvalitetnu ekipu iz Kozarske Dubice.

Ljubitelji sporta, a posebno rukometa dođite i podržite naše klubove u veoma važnim mečevima za njih, uživajte u igri i svojim navijanjem pomognite im da dođu do pobjeda.