Protekle sedmice u Trebinju je, u organizaciji Color Studija d.o.o. i renomirane kompanije JUB, održana edukativna prezentacija asortimana i novih tehničkih dostignuća kada su u pitanju ljepila za keramiku, hidroizolacije, fug mase, silikoni i zaštitni premazi za kamen i keramiku.

Color studio prezentacija

Na ovom skupu su predavači upoznali prisutne sa novitetima iz pomenutih oblasti, te prezentovali načine upotrebe i najbolje prakse kada su u pitanju ovi izuzetno traženi proizvodi visokog kvaliteta i standarda prilagođenih najnovijim EU sertifikacijama.

Color studio prezentacija

Prezentacija je bila i edukativnog karaktera gdje su lokalni inžinjeri, arkitekte, građevinci i samostalni radnici mogli da se upoznaju sa trendovima i novitetima na tržištu i u praksi.

Prisutnima je od strane organizatora ukazana prilika da kroz stručnu raspravu, pitanja i konsultacije dođu do odgovora na njima interesantne teme i dodatno se informišu po pitanju individualnih interesovanja.

Color studio prezentacija

Grupacija JUB je međunarodna firma koja danas obuhvata dvanaest poslovnica i posluje na više od dvadeset inostranih tržišta, sa tradicijom dugom 141 godinu.

Color studio prezentacija

Danas JUB odlikuje moderna i automatizovana proizvodnja, visoka produktivnost, ekološka osviještenost i usmjerenost proizvodnje prema svim potrebnim sertifikatima, moderna energetska uređenost, najmoderniji vlastiti razvoj proizvoda i informacione tehnologije, te najviši bonitetni stepen, visoki radni i socijalni standard zaposlenih.

U ulici Herceg Stefana Kosače br. 9 u Trebinju posjetite „Color Studio“ d.o.o., specijalizovanu trgovinu u kojoj možete pronaći sve što vam je potrebno za uređenje stambenog ili poslovnog prostora.

Color studio prezentacija

Kontaktirajte Color Studio na telefon/fax broj:  059/240-900 ili putem imejla: colorstudiotb@gmail.com svakim radnim danom od 7.00 do 20.00 i subotom od 7.00 do 16.00 časova.