Srednjoškolki Kristini Batinić iz Bileće neophodna je hitna transplantacija jetre u Italiji, a prikupljanju potrebnih sredstava večeras su se pridružili i Trebinjci koji su prisustvovali priredbi u organizaciji Savjeta učenika Gimnazije "Jovan Dučić".

koncert-za-kristinu-batinic-1

Prema riječima Sandre Branković, predsjednika Savjeta učenika trebinjske gimnazije, ovo je završna akcije đaka ove ustanove koji su u protekla četiri dana prikupljala pomoć za svoju vršnjakinju.

"U protekla četiri dana bili smo na Trgu slobode sa kutijama za prikupljanje pomoći i zadovoljni smo odzivom naših sugrađana. Ovom priredbom završavamo našu akciju, ali pozivamo naše sugrađane i sve građane BiH da se uključe u akciju kako bi prikupili dovoljno novca za transplantaciju jetre i nastavak liječenja Kristine“, navela je Sandra.

Na priredbi su, pored učenika Gimnazije, učestvovali i đaci Srednje muzičke škole “Trebinje”, Kulturno-umjetničko društvo ,,Alat Svislajon” i mališani dječije igraonice ,,Sunce”.

koncert-za-kristinu-batinic-1

Svi ljudi koji su u mogućnosti da pomognu liječenje Kristine Batinić mogu to da učine uplatom novca na žiro-račun broj: 5517002523570255, otvoren kod Unikredit banke Banjaluka, na ime Kristininog oca Jova Batinića.