Danas, kada ljudi provode mnogo vremena u unutrašnjim prostorima, te ih zato žele urediti prema svojim željama i osjećajima, gotovo je neminovno potražiti profesionalnog partnera koji će vam omogućiti da vaše želje dobiju realan oblik i nijansu.

color-studio-trebinje

Boje koje nas okružuju često neprimjetno utiču na naše raspoloženje: prostor posvijetle ili potamne, učine ga hladnim ili toplim, radosnim ili dosadnim – stoga njihov izbor treba usaglasiti sa našim željama i uvažiti mišljenja vrhunskih i dugogodišnjih profesionalaca.

Color 5

U ulici Herceg Stefana Kosače br.9 u Trebinju – naselje Bregovi, posjetite „Color Studio“,specijalizovanu trgovinu u kojoj možete pronaći sve što vam je potrebno za uređenje stambenog, poslovnog ili bilo koje druge vrste prostora. Višedecenijsko iskustvo u ovoj djelatnosti, kao i partnerski odnosi sa kompanijama koje su lideri u proizvodnji u ovom segmentu, daju nam za pravo da naš i vaš „Color Studio“predstavimo kao idealnog partnera u uređenju vašeg prostora.

IZ ASORTIMANA IZDVAJAMO:

unutrašnje i fasadne boje                  fasadni sistemi

boje za beton                                       HTZ oprema i alati

dekorativne tehnike                           boje za drvo i metal

tapete                           hidroizolacije (hladne i bitumenske)

ljepila za keramiku                             ljepila i lakovi za parket

fug i glet mase                                     dekorativni stiropor

stiropor za fasade                               podni stiropor

krovne folije                                        vijčana roba Color 2

Dobra toplotna izolacija fasade smanjuje troškove za grijanje u zimskom i za hlađenje u ljetnom periodu, povećava kvalitet stanovanja te doprinosi održivom razvoju okoline.

Investicija u fasadni sistem zahtjeva kvalitetne materijale kao i stručnu ugradnju. Naši stručnjaci će vas rado savjetovati prilikom odabira sistema i komponenata kao i kod odabira strukture i boje fasade.

UZ KUPLJENI FASADNI SISTEM „Color Studio“ ZA SVE SVOJE KUPCE OBEZBJEĐUJE GRAĐEVINSKU SKELU ZA KORIŠTENJE GRATIS

ZA VEĆE KOLIČINE KUPLJENOG MATERIJALA VRŠIMO BESPLATNU DOSTAVU

Od sada sve na jednom mjestu, od ideje do rješenja za vaš dom. U našem prodajnom objektu na usluzi vam je i spektometar koji digitalno očitava boje sa vašeg namještaja, zidova, metala ili iverice.

Color 4

Posjetite „Color Studio“  UREĐENJE PROSTORA PRETVORITE U ZADOVOLJSTVO !

Herceg Stefana Kosače 9,

naselje Bregovi,

89101 Trebinje.

e-mail: colorstudiotb@gmail.com

Telefon/Fax: 059/240-900

RADNO VRIJEME:

Radnim danima od 7.00 do 20.00 časova

Subotom od 7.00 do 16.00 časova

color-studio-trebinje-7color-studio-trebinje-7color-studio-trebinje-7 color-studio-trebinje-7 color-studio-trebinje-7 color-studio-trebinje-7color-studio-trebinje-7  color-studio-trebinje-7color-studio-trebinje-7color-studio-trebinje-7color-studio-trebinje-7