Pozivamo članove Narodnog demokratskog pokreta, simpatizere i sve one, koji nose grad podno Leotara u srcu, da u nedelju izađu i daju podršku politici koju vodi Gradski odbor NDP-a Trebinje, politici, koja je nepromijenjena sve ove godine i koja treba da vrati pristojnost i budućnost svima koji bitišu na prostorima grada i čitave regije, politici koja je prioritetno okrenuta ka Trebinju i Hercegovini.

ndp narodni demokratski pokret gradski odbor trebinje

Mi smo do sada bili uvjereni, a to uvjerenje je sada i konačno, da ova sadašnja vlast mora da ode, da je politika koju vodi katastrofalna za grad, da je četiri godine narcisoidnosti i samoživosti čelnika dovoljno za sve naredne generacije.

Naša politika reagovanja i kritikovanja centralizovanog razmišljanja, nastojanja da razmišljamo svojom, a ne banjalučkom glavom, dolazi u sukob sa svima onima koji ne žele dobro Trebinju. Zbog toga smo imali, imamo i imaćemo, to dobro znamo i mi i svi koji iskreno gledaju u svoje srce, velike probleme. Naša kičma je čvrsta, mi se ne savijamo, dosljedni smo i postojani, jer radimo i mislimo ISKRENO ZA TREBINjE.