CENTRALNA TRIBINA UJEDINJENE SRPSKE – Promjena vlasti u Trebinju je izvjesna, podrška Petroviću

Sponzorisani članak
TREBINJELIVE 30. 09. 2016. - 21:16h

Trebinju su neophodne promjene na čelu sa Lukom Petrovićem i Ujedinjenom Srpskom i povezivanje sa republičim institucijama, jer su svađa i galama u protekle četiri godine uništile ugled gradu.

tribina-ujedinjena-srpska-1

Poručeno je ovo večeras sa centralne tribine Gradskog odbora Ujedinjene Srpske koja je održana u Domu mladih u Trebinju.

Pozdravljajući okupljene građane, Nenad Stevandić, predsjednik Ujedinjene Srpske, kazao je da je Gradski odbor ove stranke u Trebinju jedan od najbolje organizovanih u Republici Srpskoj, pozivajući prisutne da 2. okrobra glasaju za Luku Petrovića i Ujedinjenu Srpsku.

„Lista za odbornike u Trebinju je jedna od najboljih. Čine je obrazovani, mladi i uspješni ljudi“, rekao je Stevandić, navodeći da Ujedinjena Srpska nije alternativa već rješenje probleme u Srpskoj.

tribina-ujedinjena-srpska-6

On je dodao da je ključni zadatak Ujedinjene Srpske da se Trebinje poslije četiri godine izolacije koju je stvorila aktuelna lokalna vlast, vrati u Republiku Srpsku, a ne kao do sada da dobrodošlica bude samo prema onima koji dolaze iz Sarajeva.

„Luka Petrović je dio priče koja je oko Republike Srpske, Banjaluke i Trebinja, a gospodin Vučurević je dio priče koja širi mržnju između Srpske, Banjaluke i Trebinja“, rekao je Stevandić.

Predsjednik Gradskog odbora Ujedinje Srpske Mijat Šarović poručio je da listu ove stranke čini 29 kvalitetnih i obrazovanih ljudi koji do sada, većinom, nisu bili u politici.

tribina-ujedinjena-srpska-1

„Naša lista je alternativa političarima koji se mijenjaju u proteklih 25 godina“, rekao je Šarović.

On je istakao da će jedan od glavnih prioriteta Ujedinjene Srpske biti povećanje nataliteta, jedinstvo, razvojni programi, pravična raspodjela i kontrola potrošnje sredstava u okviru budžeta.

„Podrška Luki Petroviću nije imala alternativu. Posvađani smo sa Banjalukom, a ja vam kažem – ako je jaka Banjaluka, onda je jako i Trebinje, a ako je jako Trebinje, onda je jaka i Republika Srpska“, rekao je Šarović.

Kandidat za gradonačelnika Trebinja Luka Petrović istakao je da će njegov i zadatak njegovog tima biti zasnovan na radu sve četiri godine, a ne jedan mjesec pred izbore kako to radi odlazeća vlast.

tribina-ujedinjena-srpska-1

„Aktulena vlast je potrošila 100 miliona KM, prodala imovine 12 miliona KM, a nisu radili svoj posao. Trebali bismo da se stidimo zbog njihovog nerada. Nećemo se više crveniti poslije 2. oktobra“, poručio je Petrović, dodajući da je u proteklom periodi obišao preko 2.600 ljudi.

On je kazao da je jedinstvo potrebno zbog snažnog Trebinja, ali i cijele Republike Srpske, koja se nalazi pred velikim izazovima.

„Zato, dragi moji Trebinjci u nedjelju moramo poraniti na biračka mjesta i glasati već do podne, kako bi oni kojima sloga i sabornost nisu sveti znali da su gubitnici i da ne moraju ni izlaziti na glasanje“, poručio je Petrović.

Prisutne su pozdravili i kandidati za odbornike sa liste Ujedinjene Srpske, među kojima i ratni gradonačelnik Trebinja Božidar Vučurević

tribina-ujedinjena-srpska-1 tribina-ujedinjena-srpska-1

Komentari

Napravili su pravi izbor!

Odgovori

Komemorativni skup…

Odgovori

Promjene, nego kako! Svima je.dosta sadasnje vlasti…

Odgovori

Vucurevicu, dosta je bilo!

Odgovori

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne i stavove internet portala TrebinjeLive.info. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal TrebinjeLive.info zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.
Evo zbog čega je TrebinjeLive najčitaniji i najuticajniji portal u gradu!
8.500+
dnevnih
posjeta
265.000+
mjesečnih
čitanja
620.000+
mjesečnih
pregleda stranica
18.500+
fejsbuk
sviđanja