Kolona od više stotina automobila večeras je prošla ulicama Trebinja, a nakon što su saopšteni rezultati republičkog referenduma o Danu Republike Srpske.

referendum-slavlje-trebinje-10 Uz zvuke sirena, zastave Republike Srpske i Srbije, kolona je krenula iz bivše kasarne, niz Trebinjsko polje do Mostaća i Zasada, a zatim kroz Hrupjela, Goricu Police, Tinu, Petrovo polje ponovo do centra grada.

Kako je slavljenička kolona prolazila kroz naselja tako su je dočekivali trebinjski domaćini, a u više navrata igralo se i pjevalo u Zasadu, Gorici, Tini...

referendum-slavlje-trebinje-1

U koloni je bio je i narodni poslanik Luka Petrović, koji je tom prilikom kazao da mu je drago što su Trebinjci masovno podržali referendum, napominjući da je važno što je on sproveden na pravi demokratski način.

"Referendum je pobjeda naroda, koji je pokazao jedinstvo u najpotrebnijim trenucima", rekao je Petrović.

referendum-slavlje-trebinje-1 referendum-slavlje-trebinje-1 referendum-slavlje-trebinje-1 referendum-slavlje-trebinje-1 referendum-slavlje-trebinje-1 referendum-slavlje-trebinje-1 referendum-slavlje-trebinje-1 referendum-slavlje-trebinje-1