Kandidat za načelnik Gacka Maksim Skoko istakao je da je aktuelna vlast u ovoj opštini umorna, neinventivna, bezidejna i emotivno prazna, te da njihova obećanja više nisu dovoljna.

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik poručio je večeras u Gacku da hitno treba mijenjati lokalnu vlast jer nije uspjela da iskoristi prednosti Rudnika

Govoreći o planiranim projektima, Skoko je naveo da će nastaviti otvarati Hercegovinu prema Srbiji, ali i prema Crnoj Gori.

„Do sada su naši studenti ovim putem samo odlazili. Mi ćemo im stvoriti uslove da se tim putem i vraćaju u naše Gacko. Život mladima moramo učiniti vrijednim neodlaska. Zato ćemo otvoriti nova radna mjesta“, rekao je Skoko.

On je rekao da će biti ostvarena saradnja sa RiTE Gacko i republičkim institucijama, te obećao da će se povući usred mandata ako mu se zatvore sva vrata koja su mu, kako je rekao, danas širom otvorena.

Skoko je naveo da će kroz saradnju sa RiTE ulagati u mnoge projekte, među kojima su rješavanje problema vodosnabdijevanja, završetak crkve, izgradnja zaobilaznice.