NDP – Trebinjci neće glasati za laži oličene kroz predstavnike gradske vlasti!

Sponzorisani članak
TREBINJELIVE 20. 09. 2016. - 13:34h

Iz Gradskog odbora NDP-a danas je medijima stiglo saopštenje, koje prenosimo u cjelosti.

ndp narodni demokratski pokret gradski odbor trebinje

Prolazeći kroz grad, Trebinjac na svakom uglu, sokaku, panou, izlogu, drvetu, vidi lik gradonačelnika i slogan PDP-a koji, grandioznošću i sjajem, plaćen od viška novčanica poreskih obveznika, plijeni sve koji smognu snage da skrenu pogled ka njemu i pokušaju odgonetnuti smislenost tog slogana.

Svaki Trebinjac koji normalno razmišlja, razgleda, prati, koji zna da je iznos godišnjeg budžeta grada dvadeset i kusur miliona KM, upita se koliko je od tih sredstava utrošeno u izgradnju novih objekata i sa koliko budžetskih para, ne donacija, kredita, privatnog novca ili nečeg sličnog.

Svaki Trebinjac koji normalno razmišlja lako može da zaključi da je od svih tih para na godišnjem nivou (kad se pomnoži sa četiri godine vladavine), na grad utrošeno nekoliko kanti „fasadeksa“ kojima su se malo upristojile fasade glavne ulice, a glavna ulica, kao i sve ostale ulice koje predstavljaju ogledalo grada, ostala neasfaltirana. Sve ono što je obećano na predizbornim skupovima i dijelom uklopljeno u budžet, nije realizovano. Zašto? Novac su pojeli administrativni skakavci.

Svaki Trebinjac koji normalno razmišlja upita se da li su se, možda, u sloganu našle i pare koje su privatna lica uložila u izgradnju objekata za vlastite potrebe, da li su se tu našle zgrade koje privatna lica grade za dalju prodaju, da li se tu našao i „Bingo“ i zemlja koja je vlasniku prodata po veoma diskutabilnoj cijeni i upitnog prava vlasništva, da se tu nije našla i Draženska gora, sa još diskutabilnijom cijenom i namjenom prodate zemlje. Kada se od dobijene cijene prodaje odbiju obaveze koje je gradska administracija preuzela, ispada da je ta zemlja u stvari poklonjena sadašnjem vlasniku.

Sve ovo je finansirano vlastitim novcem kupaca, a ne sredstvima gradske administracije. Možda su se tu našli i hoteli, kuće na Varinoj grudi, Banjevcima, sve šupe i obori koje su mučenici gradili da bi preživjeli i nastavili bitisati u ovom gradu sa svadeset i kusur miliona KM budžeta. Možda i kanalizacija koja je finansirana ino-sredstvima.

Svaki Trebinjac koji normalno razmišlja tada kaže sebi da neće glasati za laž i da neće podržati samovolju i bahatost u trošenju novca, koji je dat na gazdovanje i domaćinsko upravljanje većinskoj gradskoj skupštinskoj eliti.

Komentari

Vazi evo za vas ćemo glasati haha

Odgovori

Ovim putem preko vašeg portala koji je ok nas ekipa iz Petrova polja željeli bih da se najiskrnije i najsrdačnije zahvalimo gradonačelniku gospodinu Slavku Vučureviću.Evo zašto.Za prošle lokalne izbore radili smo dan noć,srcem ,dušom za našeg gradonačelnika.Poslje tog velikog oslobođenja on nas je zaboravio iostavio na milost inemilost.Ali kad ima boga koji je veliki i blagodaran sad pred ove izbore nas je ppgledo.Naime angažovani smo od gospode iz SNSD.a koji su u nama prepoznali borce i pobjednike ,za koje će mo ovj put igrati kao nikad do sada.Da nije bilo gospodina Vučurevića za nas se ne bih ni saznalo kao dobre igrače pa mu se još jednom zahvaljujemo.Do skore pobjede vidimo se drugog uveče u oslobođenom Trebinju od krkana i dezertera.Svjerom u bog i našeg vladiku.Amin bože daj.

Odgovori

Ako ste vec tako dobri i brojni zasto ste samo igraci?

Odgovori

E moj Slobo, eto za tebe ce glasati… Goljo

Odgovori

Petrovo polje lijepo, isto ce vas i crveni nategnuti, samo mozda u manjoj mjeri, neko ce nesto naplatiti, a velika vecina nece, sa jednom razlikom. Mislim da bi vas slavko koliko toliko pogurao, ali da nije bilo opstrukcije regionalne vlasti
. Mislim da bi slavko uspio za 4godine popraviti sve sto su crveni zaje*ali, samo da je ista bila lokalna i regionalna vlast. Ovakou startu sa svojim nabusitim ponasanjem je dodatno okrenuo dodika protiv sebe. Pobjede li crveni sto je izvjesno, mozes kljuc u grad stavit slobodno, nastavica luka sto zavrsi dobro… Vidjeli smo svu njihovu srecu

Odgovori
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne i stavove internet portala TrebinjeLive.info. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal TrebinjeLive.info zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.
Evo zbog čega je TrebinjeLive najčitaniji i najuticajniji portal u gradu!
11.000+
dnevnih
posjeta
350.000+
mjesečnih
čitanja
900.000+
mjesečnih
pregleda stranica
19.400+
fejsbuk
sviđanja