Nakon gotovo dvomjesečne pause u zvaničnim takmičenjima, u Čitluku je održan međunarodni turnir u karateu na kome je nastupilo više do 500 tamičara iz Hrvatske, BiH i Crne Gore u svim uzrasnim kategorijama.

karate-kbs-trebinje

Još jedan vrijedan uspjeh i dobar rezultat ostvarili su takmičari Kluba borilačkih sportova “Trebinje” čijih je 19 sportista osvojilo pet medalja i to po jednu zlatnu i srebrnu i tri bronzane.

Zlatnu medalju je osvojio Radomir Butulija 2005. godište kategorija do 35 kilograma, dok se srebrnim odličjem okitio Aleksa Vuletić 2005. godište kategorija  +45 kilograma.

Bronzane medalje osvojili su Anastasija Koprivica 2006. godište do 40 kilograma, Krsto Butulija 2004. godište do 40 kilograma i Matija Krunić 2004. godište do 50 kilograma.

”Ovaj kvalitetan turnir je bio prvi nastup i provjera naših sportista poslije ljetne pauze. Iduće sedmice naši sportisti će nastupiti na međunarodnom turniru u Bijeljini pod nazivom 'Noć šampiona' koji bi trebao da okupi preko 1.000 takmičara”, kazao je Radomir Milić, trener KBS “Trebinje”.