Gradski odbor Demokratskog narodnog saveza /DNS/ smatra da je promjena aktuelne gradske vlasti više nego neophodna, navodeći da će se na taj način obezbijediti siguran put ka boljem i naprednijem Trebinju.

trebinje dns

Šef izbornog štaba stranke Radenko Drašković rekao je da DNS pred građane Trebinja 2. oktobra izlazi sa kvalitetnim programom i listom kandidata za odbornike u gradskoj skupštini, koji Trebinju garantuju da će u narednom mandatu ići bržim i krupnijim koracima putem razvoja i napretka.

"Potrebni su nam razrađeni projekti sa kojima se možemo pojaviti na ozbiljnim investicionim konferencijama i zajedno sa domaćim i stranim investitorima, na osnovu naših kapaciteta i uslova koje nudimo, napraviti značajan iskorak u novi investicioni ciklus", poručio je Drašković.

Kao jedan od najznačajnijih projekat on je naveo "Grad Sunca", dodajući da se nada da će grad Trebinje "sa novim ljudima i novom vlašću" još značajnije doprinijeti ovom projektu kada je riječ o razvoju infrastrukture i privlačenju novih investitora, koji bi na prostoru Draženske gore, sa glavnim investitorom, razvijali turističko-ugostiteljske i sportske kapacitete.
Drašković je pozvao građane Trebinja na centralni promotivni skup DNS-a koji će sutra biti održan u fiskulturnoj sali škole u Gorici u 17.30 časova.

Kandidat za odbornika u Skupštini grada Trebinja Jovica Vlatković naveo je da je za investicije neophodna pozitivna klima u gradu, što do sada nije bio slučaj.

"Ako nije dobar ambijent, investitori neće da dođu u to mjesto. Najgora je situacija kada jedni za druge kažu - oni su lopovi i onda investitor kaže - dole su sve lopovi, nećemo tamo ulagati", istakao je Vlatković.

On je pozvao sve političke subjekte da vode fer i korektnu kampanju, uz puno poštovanje međusobne tolerancije.

Vlatković je najavio početak rekonstrukcije magistralnog puta Trebinje - Ljubinje, te podsjetio da su za vrijeme kadrova DNS-a urađen putni pravac Čemerno.

"Nastojaćemo da zajedno sa našim koalicionim partnerima unaprijedimo ovaj grad. Pozivam sve građane Trebinja da glasaju za listu DNS-a i Luku Petrovića, jer je on čovjek koji je neumoran i voljan da radi za dobrobit svih građana Trebinja", zaključio je Vlatković.