Iz Narodnog demokratskog pokreta /NDP/ danas je stiglo saopštenje koje prenosimo u cjelosti.

ndp narodni demokratski pokret gradski odbor trebinje

Na kraju svog, katastrofalno lošeg, gradonačelničkog mandata od Slavka Vučurevića zahtijevamo dvije stvari!

Prvo da objasni gdje je potrošio preko 80 miliona KM budžeta grada i gdje su potrošena sredstva od prodaje nekretnina (nekih 5 miliona KM). Osamdeset i pet miliona je ogroman novac, čak i za neke veće opštine čiji je budžet manji, ali se troši pametno i domaćinski.

Svjedoci smo da u našem gradu nije zabijen ni jedan novi ekser u neku građevinu napravljenu investicionim sredstvima grada.

Nažalost, osamdeset milona je potrošeno za preživljavanje trome gradske administracije i ogromnog birokratskog aparata, koji je, prema broju stanovnika, najveći u Republici.

U svakoj uređenoj i normalnoj zemlji gradonačelnik mora da pokaže i dokaže gdje je utrošen novac.

Zato zahtijevamo da navede barem najvažnija investiciona ulaganja, koja su ubrzala privredni razvoj grada. Tih osamdeset milona maraka predstavlja ujedno i osamdeset milona razloga zašto građani trebaju reći NE ovoj vlasti i ovom gradonačelniku.

Druga stvar koju gradonačelnik treba da uradi, a što je posljedica ovog prvog, je da se izvini građanima Trebinja za sve loše što je uradio, odnosno što nije uradio, a trebao je; za dovođenja ulice u odborničke klupe i izbacivanje kulture i uljudnosti iz gradske skupštine.

Položiti račune i izviniti se!