Aktivi mladih SNSD-a i SP-a iz Doboja boravili su u trodnevnoj posjeti Trebinju, u okviru koje su zajedno sa kolegama iz našeg grada posjetili manastir Tvrdoš, Hercegovačku Gračanicu, branu Grančarevo.

snsd-mladi-trebinje

Oni su istakli da su oduševljeni posjetom Trebinju i onim što su vidjeli, dodajući da će, čim im se ukaže prilika, rado ponovo posjhetiti grad na Trebišnjici.
Predsjednik MSD-a Doboj Sanja Vulić je rekla da mladi ljudi imaju jasnu viziju kako treba da izgleda Republika Srpska - da bude jaka, stabilna i sa jasnim razvojnim programima od Trebinja do Novog grada.

"Mladi su pružili podršku Luki Petroviću, kandidatu za gradonačelnika Trebinja, kao i kandidatima za odbornike", navela je Vulić.

snsd-mladi-trebinje Domaćin mladima u Trebinju bio je Trifko Bulut, potpredsjednik MSD-a RS, koji je izrazio svoje veliko zadovoljstvo posjetom, te napomenuo da su vrata Trebinja uvijek otvorena za prijatelje i sve mlade ljude.

On je kazao da mu je drago što je u posjeti najjužnijem gradu Republike Srpske bio i Danijel Gajić, jedan od potpredsjednika MSD-a RS.

snsd-mladi-trebinje