Potpredsjednik Skupštine Grada Trebinja Milka Butulija rekla je danas da nije isključena iz članstva Zavičajnog Udruženja Crnogoraca u Hercegovini "Petar Petrović NJegoš" i poručila da njenu kandidaturu za odbornika niko ne može osporiti na predstojećim izborima, jer su sva imena potvrđena od CIK-a.

milka butulija

Butulijeva je rekla da nije tačna informacija Udruženja Crnogoraca u Hercegovini da je isključena iz članstva, navodeći da sjednica Skupštine nije održana, niti je ijednom članu upućen poziv.

Ona je rekla da odluku da više nije član još nije dobila i da je nekorektna ocjena da je Udruženje koristila za ličnu promociju.

"To su iz ličnih interesa procijenili Dragan Lučić /kandidat Udruženja za odbornika u lokalnom parlamentu/ i Momčilo Aleksić /predsjednik Skupštine Udruženja/ da bi diskreditovali moju kandidaturu za odbornika koju je potpisalo 50 članova Udruženja koji me dobro poznaju i cijene moj rad", istakla je Butulijeva.

Prema njenim riječima, "Lučića su za odbornika predložili njegov kum, rođak i komšija, a sve pod imenom Udruženja".

Ona je navela da je za četiri godine odborničkog manadata u Skupštini grada Trebinja, zahvaljujući poznanstvima u Crnoj Gori, organizovala brojne manifestacije, uz finansijsku pomoć gradske uprave.

Iz Skupštine Udruženja Crnogoraca u Hercegovini "Petar Petrović NJegoš" danas je saopšteno da su isključili iz članstva Milku Butuliju, koja se ponovo kandidovala za odbornika na predstojećim lokalnim izborima, te odlučili da njihov kandidat bude Dragan Lučić.