Kandidat koalicije SNSD-SP-DNS za načelnika opštine Gacko Maksim Skoko izjavio je da nije iznenađen što je u ovom gradu uništen bilbord sa njegovom fotografijom jer se i u prethodnim kampanjama isto događalo, te ocijenio da je riječ o nedostatku ideja i nastavku političkog sivila Saveza za promjene u ovoj lokalnoj zajednici.

maksim skoko gacko nacelnik

Skoko je rekao Srni da bi bio iznenađen i razočaran da je ovo uradio neko iz koalicije kojoj pripada.

"Građani Gacka su upoznati sa tim između kakve dvije političke opcije mogu da biraju. Na njima je da odluče i ocijene ponašanje onih koji će ih predstavljati", kaže Skoko.

On je pozvao članove i sipmatizere stranaka koje ga podržavaju na dostojanstvenu kampanju, u skladu sa demokratskim idejama za bolje Gacko, te na suzdržanost od bilo kakvih incidenata u narednih 28 dana do, kako je rekao, konačne pobjede Koalicije SNSD-SP-DNS i političkih partija okupljenih oko nje.

U mjestu Crnoglav kod Gacka crnom bojom je potpuno uništen bilbord Opštinskog odbora SNSD-a.

Na bilbordu koji je postavljen na izlazu iz Gacka prema Bileći, sa jedne strane bile su fotografije kandidata SNSD-a za odbornike u Skupštini opštine Gacko, a sa druge strane fotografije kandidata SP-a, SNSD-a i koalicionih partnera za načelnika ove opštine Maksima Skoka, čija je fotografija potpuno uništena.