Kandidat Saveza za promjene /SzP/ za gradonačelnika Trebinja Slavko Vučurević poručio je večeras da će kampanju zasnivati na upoznavanju građana o projektima koje planira da realizuje u narednom periodu, a čiji će rezultat biti otvaranje novih radnih mjesta.

szp slavko vucurevic trebinje

Na tribini Saveza za promjene, održanoj u trebinjskom naselju Police, Vučurević je podsjetio šta je sve urađeno u gradu u protekle četiri godine, obećavajući da će za narednih godinu i po dana biti otvoreno oko 2.000 radnih mjesta.

"Imamo program da do kraja mandata stopu nezaposlenosti sa dvocifrenog spustimo na jednocifren broj, da potpuno infrastrukturno riješimo Trebinje, a na pragu je više od deset miliona raznih donacija", rekao je Vučurević.

Predsjednik PDP-a Branislav Borenović istakao je da nikada nije vidio toliku energiju, želju i ljubav za svoj grad koliku ima Vučurević.

"Vučurević je čovjek koji može da uradi sve što je potrebno da Trebinje bude još bolji i ljepši grad za život u njemu", rekao je Borenović.

Potpredsjednik SDS-a Vukota Govedarica istakao je da će Savez za promjene voditi dostojansvenu kampanju, napominjući da stranke ovog saveza bezrezervno podržavaju Vučurevića.

"Nastojali smo da pomognemo Vučureviću da Trebinje u proteklom periodu bude grad koji će u svakom pogledu biti otvoren za mnoge investitore. Nadam se da će Trebinje zajedno sa njim i u buduće biti još otvoreniji i za investitore i za sve građane", rekao je Govedarica.

Na tribini kojom je označen početak predizborne kampanje govorili su i počasni predsjednik PDP-a Mladen Ivanić, zamjenik predsjednika NDP-a Krsto Jandrić, predsjednik trebinjskog gradskog odbora SDS-a Vidomir Begenišić, predsjednik Pokreta za Trebinje Momčilo Bodiroga, predsjednik Izvršnog odbora SRS Dragan Babić.