Košarkaši Srbije su skupo prodali kožu u meču sa “Drim timom”. Selekcija SAD jeste slavila u četvrtom kolu Olimpijskih igara, ali nisu Durent i drugovi oni o kojima se priča nakon utakmica, piše "Blic".

milios teodosic

U prvom planu su izabranici selektora Đorđevića na čelu sa Milošem Teodosićem.

Naš kapiten je još jednom pokazao koliko je veliki igrač! Asistencija iza leđa oduševila je sve istinske ljubitelje košarke. Euforija nakon majstorije sjajnog plejmejkera bila je velika.

Jedan navijač Drim tima bio je u pravom transu.

- Brate, ako mi ovo izgubimo, selim se u Srbiju i zasnivam tamo porodicu, da postanem dio njihove veličanstvenosti - napisao je ovaj navijač na Tviteru.

Teu je skinuo kapu i poznati novinar koji prati dešavanja u NBA ligi Mark Štajn.

- Teodosić... Kakav. Igrač. Srbija se vratila, prišla na “-9”. A ja sam i dalje, povremeno, idiot (autor je poslije prve četvrtine napisao “ovdje je sve gotovo”) - jasan je bio Štajn.
“HupsHajp”, jedan od vodećih američkih sajtova bio je oduševljen.

- Molimo te, Miloše, potpiši za neki NBA tim.

Izabranici selektora Đorđevića su pokazali da mogu da igraju sa svima! Ovoga puta malo sreće nedostajalo je da na leđa padne veliki tim kakav je Amerika. Trojka Bogdanovića nije ušla, ostali smo bez produžetka, ali ko zna zašto je to dobro. Vratiće se kada bude bilo još potrebnije. Vratiće se u borbi za medalju.

SAD su pobijedile Srbiju u četvtrom kolu grupe A sa 94:91.