STEVANDIĆ U TREBINJU – Ako bošnjačka javnost ne bude poštovala RS, natjeraće sebe da je poštuje izvan BiH

Autor: Božo Morić Foto: TrebinjeLive
TREBINJELIVE 27. 07. 2016. - 16:37h

Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić poručio je danas iz Trebinja da ako bošnjačka javnost ne bude poštovala Republiku Srpsku unutar BiH, onda će natjera sebe da je poštuju izvan BiH.

stevandic trebinje

On je kazao da predstavnici institucija Republike Srpske imaju dobru volju da sarađuju unutar BiH, ali da, isto tako, treba dobra volja sa obje strane da Srpska ostane u BiH.

„Ako bošnjačka javnost pravilno shvati referedum o Danu Republike Srpske, onda neće biti više nasrtaja, niti referenduma, a ako ne shvati dobro – dobiće još referenduma“, istakao je Stevandić, nakon sastanka sa rukovodstvom Gradskog odbora Ujedinjene Srpske u Trebinju.

Stevandić je pozvao  sve građane Republike Srpske da učestvuju u referendumu o Danu Srpske koji će se održati 25. septembra, a političke subjekte da referendum ne stavljaju kao „politički ugaoni kamen“ za izbore koji su sedam dana poslije.

„To pitanje i taj dan treba da riješimo bez ikakvih drugih kampanja i da proslavimo volju naroda za očuvanje Republike Srpske“, kazao je Stevandić, dodajući da će to biti svojevrsni praznik demokratije, jer će doći do odgovora cijelog naroda.

On je kazao da aktuelna republička vlast treba da poboljša ekonomsku politiku, dok Savez za promjene /SzP/ treba da koriguje svoju nacionalnu politiku koja je sve više okrenuta Bakiru Izetbegoviću i institucijama u Sarajevu.

Govoreći u lokalnim izborima, predsjednik Ujedinjene Srpske je kazao da centrala nije uslovljavala niti jedan gradski odbor kako i koga da podrži na oktobarskim izborima.

„Trebinje je najvažniji centar u Hercegovini oko koga treba da se okupi ova regija. Ovaj grad treba da bude prvi u saradnji sa institucijama Republike Srpske, a ne zadnji i prvi u saradnji sa institucijama BiH“, naglasio je Stevandić.

Predsjednik Ujedinjene Srpske u Trebinju Mijat Šarović, kazao je da je njihova podrška Luki Petroviću – kandidatu SNSD-a za gradonačelnika Trebinja, došla nakon brojnih razgovora i usaglašavanja temeljnih pitanja za budućnost grada.

On je istakao da se na listi kandidata Ujedinjene Srpske u Trebinju nalazi 29 ljudi – uglednih građana, dodajući da očekuje dobar izborni rezultat.

Komentari

Oooooo,….Stevandiceve rijeci „politicki ugaoni kamen“ prenosite….Pa,vi se otvarate i za prenesena znacenja……Bravo…Bravo……P.S.Evo……Nista nisam ja napisao “ u prenesenom znacenju“….da se zna……

Odgovori

Stevandiću,
pa svi znamo ko si,provjereni kadar DB-a.
Sad nam ti pričaj bajke o poštenju (kao i kurve što pričaju)
Bitno je da ste nakon brojnih razgovora o budućnosti grada sa Lukom došli do zajedničkog stava,
hahahahahahahh
a za koliko para ste obećali podršku?

Odgovori

Odvaljenih 500 glasova od SZP.

Odgovori

Stevandić je odgovorio:“Tvoje ubistvo snajperom je otkazano, ali reći ću ti jednu stvar: kupi sebi dizel, nemoj da voziš benzinca, ili kad ga već voziš, vozi sa pola rezervoara, zato što će te dići u vazduh“
Podsjetimo ovo su riječi upućenje Željku Kopanji,a samo 15-tak dana nakon ovih riječi,antentat na Kopanju je izvršen,on je preživio ali su mu amputirane obadvije noge.Počinioc antentata nikada nije otkriven.

Komplentan tekst možete da nađete na internetu,malo proguglajte.

Odgovori

„Neće Proći“ , u rupu IZDAJNIĆE . da nisi ti sinoć urlao Alahuegber u našem finom Trebinju.

Odgovori

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne i stavove internet portala TrebinjeLive.info. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal TrebinjeLive.info zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.
Evo zbog čega je TrebinjeLive najčitaniji i najuticajniji portal u gradu!
8.500+
dnevnih
posjeta
265.000+
mjesečnih
čitanja
620.000+
mjesečnih
pregleda stranica
18.500+
fejsbuk
sviđanja