CJB TREBINJE – Otkriven višestruki prevarant

Autor: TrebinjeLive Foto: Ilustracija
TREBINJELIVE 11. 07. 2016. - 12:58h

Na području Centra javne bezbjednosti Trebinje u proteklom periodu izvršena su dva krivična djela „Prevara“, od strane istog počinioca, pri čemu je i „modus operandi“ bio identičan.

cjb trebinje

Policijskoj stanici Berkovići jedno lice je prijavilo da je 26.05.2016. godine sa dva lica, koja su se predstavili kao trgovci stokom iz Stoca, dogovorilo prodaju dvije domaće životinje za cijenu od oko 4000KM, pri čemu su odmah isplatili 100KM i odvezli jednu životinju, dok su po drugu trebali doći sutri dan sa ostatkom novca.

Policijskoj stanici Gacko jedno lice je prijavilo da je 27.05.2016. godine sa dva lica, koja su predstavila kao trgovci stokom iz Stoca, dogovorilo prodaju pet domaćih životinja za cijenu od oko 800KM, dok mu je na licu mjesta isplaćeno 200KM.

U oba slučaja počinioci krivičnih djela nisu isplatili ostatak dogovorene cijene u dogovorenom roku.

Radom na dokumentovanju krivičnog djela, Policijski službenici Policijske stanice Berkovići su došli do saznanja da je mogući počinilac lice inicijala U.V. sa prebivalištem u Opštini Janja, koje je izvršilo više ovakvih krivičnih djela u više opština Republike Srpske. Lice je 08.07.2016. godine, lišeno slobode u Opštini Janja, nakon čega je kriminalistički obrađeno u Policijskoj stanici Berkovići i Gacko.

Za navedena krivična djela Okružnom tužilaštvu u Trebinju će biti dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.

Komentari

Najčuveniji tzv prevarant Trebinja je Gliša Porobić, koji je pelcovao stoku po selima pretvarajući se da je veterinar…Genijalno…heheheheh

Odgovori

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne i stavove internet portala TrebinjeLive.info. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal TrebinjeLive.info zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.
Evo zbog čega je TrebinjeLive najčitaniji i najuticajniji portal u gradu!
8.500+
dnevnih
posjeta
265.000+
mjesečnih
čitanja
620.000+
mjesečnih
pregleda stranica
18.500+
fejsbuk
sviđanja