Nakon jučerašnjih izjava kandidata Saveza za promjene /SzP/ za gradonačelnika Trebinja - Slavka Vučurevića na račun SNSD-a i njihovog kandidata Luke Petrovića, iz ove političke partije poručuju da neće učestvovati u rijaliti programu prvog čovjeka grada.

snsd-logo

Predstavljanje kandidata propalog Saveza za promjene za gradonačelnika Trebinja Slavka Vučurevića proteklo je u njegovom prepoznatljivom primitivnom maniru, a umjesto predstavljanja programa napravljen je rijaliti šou, kažu u SNSD-u.

"Na klevete upućene na račun SNSD-a, zvaničnika naše stranke i republičke vlasti ne namjeravamo da se osvrćemo, niti namjeravamo da budemo partneri Vučureviću u njegovom rijalitiju i prljavoj kampanji koja će se očigledno bazirati na lažima, uvredama i primitivizmu", poručili su iz SNSD-a.

U nastojanjima da svojim metaforama bude što upečatljiviji, još uvijek aktuelni gradonačelnik, svoj grad naziva ''ragom'' i ''lipsalim kljusetom'' što je uvreda kakvu Trebinje ne pamti, ističu u SNSD, osvrćući se na jučerašnje izjave Slavka Vučurevića.

"U nama za to neće naći sagovornika, jer je građanima već odavno preko glave jeftinih političkih predstava. Mi ćemo pred građane izaći s programom kako da od Trebinja napravimo bolje mjesto za život svih nas", ističu u SNSD-u.

Vučurevićeva prazna retorika i priče da je u Trebinje doveo investicije, zaposlio ljude, obnovio institucije vrijeđaju inteligenciju građana, naglašavaju u lokalnom odboru SNSD-a.

"To je recept koji je Vučurević, očigledno, prepisao od političkog mentora propalog Saveza za promjene Bakira Izetbegovića koji redovno izjavljuje da mjesečno zapošljava po 1.000 ljudi što nema nikakve veze sa stvarnošću, već je predmet podsmjeha u javnosti", naveli su u SNSD-u, dodajući da SzP čine perjanice propale republičke opozicije, što je potvrđeno i u Trebinju - kada je istaknuto da od Vučurevića nemaju boljeg.