Provjeren recept osvajanja povjerenja građana Trebinja biće primjenjen i na ovim oktobarskim lokalnim izborima. Na odborničkim listama biće ljekari, pravnici, ekonomisti, inženjeri, a sve njih predvodiće direktori javnih preduzeća i ustanova.

gradska administracija trebinje

Veliki broj novih lica našao se na listi SNSD-a. Predvodiće ih Gordan Mišeljić, direktor Hidroelektrana na Trebišnjici. Od direktora, na listi će biti i finansijski direktor Elektroprivrede RS Blagoje Šupić, direktor trebinjske jedinice Poreske uprave Mirko Ćurić, prvi čovjek Bolnice Vaso Mijanović, direktor Industrije alata Branka Ratković, fonda PIO Koviljka Vučić, fonda zdravstva Valerija Lakić.

Na listi će biti i ugledni trebinjski ljekari Ljubica Miljanović i Dobroslav Ćuk, koji je i bivši gradonačelnik Trebinja.

U PDP-u listu predvodi Ljubiša Krunić, aktuelni poslanik u lokalnom parlamentu, dok će se na listi, između ostalih, naći i direktor Doma zdravlja Ljiljana Radoičić i Centra za socijalni rad Mila Marić.

Na listi će biti i Zdravko Kašiković, Zoran Anđušić, Lazar Vučković...

Nosilac liste DNS-a biće Petar Ivanković, izvršni direktor za investicije u Elektroprivredi Republike Srpske, dok će socijaliste predvoditi predsjednik Gradskog odbora Rajko Ćapin, koji je i direktor Doma penzionera.

Listu SDS-a predvodiće Vidomir Begenišić, a na listi će, između ostalih, biti i direktor Centra za informisanje i obrazovanje Milan Grubač, te ugledni hirurzi Branko Butulija i Slobodan Prtilo.

Pokret za Trebinje na odborničkoj listi predvodi predsjednik Gradskog odbora Momčilo Bodiroga. Na istoj će se naći i umjetnički direktor Kulturnog centra Miljan Vuković, načelnik Odjeljenja za privredu i društvene djelatnosti Zoran Milošević, direktor Agencije za mala i srednja preduzeća Ranko Šipovac.

Listu NDP-a trebao bi da predvodi Slobodan Šaraba.