SAZNAJEMO – Petrović kandidat za gradonačelnika, Mišeljić nosilac odborničke liste SNSD-a

Autor: Božo Morić Foto: TrebinjeLive
TREBINJELIVE 26. 06. 2016. - 0:22h

Generalni sekretar SNSD-a, narodni poslanik te stranke u Narodnoj skupštini Republike Srpske i predsjednik Gradskog odbora SNSD-a u Trebinju – Luka Petrović, kandidat je ovog političkog subjekta za gradonačelnika Trebinja na oktobarskim lokalnim izborima.

petrovic miseljic snsd trebinje

Potvrđeno je ovo sinoć na sastanku gradskog odbora SNSD-a, nezvanično saznaje TrebinjeLive.info. Na sastanku, koji je održan u prostorijama stranke, prihvaćen je i prijedlog da nosilac odborničke liste SNSD-a u Trebinju bude Gordan Mišeljić, aktuelni direktor Hidroelektrana na Trebišnjici /HET/.

Na odborničkoj listi naći će se, između ostalih, i Mirko Ćurić, Blagoje Šupić, Zdravko Butulija, Dobroslav Ćuk…

Kandidata SNSD-a, kako sada stvari stoje, podržaće Socijalistička partija /SP/, Demokratski narodni savez /DNS/, Srpska radikalna stranka /SRS/.

Petrović bi svoju kandidaturu javnosti, kako nezvanično saznajemo, trebao da saopšti u narednih nekoliko dana, kada će biti predstavljena i odbornička lista za lokalne izbore.

U SzP-u SE JOŠ DOGOVARAJU

U lokalnom Savezu za promjene /SzP/ još uvijek se dogovaraju oko imena kandidata za gradonačelnika. Nezvanične informacije govore da se još uvijek vodi borba između aktuelnog gradonačelnika Trebinja Slavka Vučurevića i Nebojše Vukanovića, predsjednika Saveza za pravdu i red.

Odluka o zajedničkom kandidatu SzP-a trebala bi da bude donesena do kraja juna.

TAGOVI:

Komentari

Ovaj Petrovic samo sto mi iz frizidera ne iskoci!
Kad god otvorim neki Trebinjski sajt,on me prepada.

Odgovori

Vise vjere u dobre ljude…..Vise vjere mora da imas u vizionare koji znaju kojim putem Trebinje ide za narednih 100 ljeta……Ne bih vise hvalospjeva,jer covjek sam o sebi govori…..:)

Odgovori

Botino snsd-ovska

Mada mi Luka nije drag,čak suprotno,pošteno je da on bude taj koji će da stane na crtu kandidatu SzP-a.
Ako izgubi ode u prošlost u svojoj stranci (a to je izvjesno skoror 100%)

Biće interesantno!

Vukan novi gradnonačelnik!

Odgovori

Ako pobijedi odosmo svi mi u tri p.m..

Odgovori

Bravo Luka! To smo cekali. Do pobjede u oktobru.

Odgovori

Ako ne daj bože pobijedi Trebinju se smiješi da prođe kao FK Leotar.

Odgovori

Vučurević je bio na vlasti, pa eto gdje je Leotar dogurao.

Odgovori

Nije Vučurević vodio Leotar nego Luka,koliko dobro vidi se.

Trebinje sa ovom garniturom politicara da ne bere brige za buducnost.Mi moja malenkost ne brine za ono sto nema.

Odgovori

Nije moglo bolje. Napokon da dodju pravi Trebinjci na čelo Trebinja.

Odgovori

Draga, Ivana, koliko ja znam Slavko Vucurevic je pravi pravcati Trebinjac. Takvi treba da upravljaju gradom.

Odgovori

Samo to će i ostati – kandidat. Slavko do pobjede!!!

Odgovori

Bravo Luka, pobjeda je sigurna u oktobru, da napokon skinemo Vucurevica koji nam je unazadio grad za 30 godina!

Odgovori

Какав Вукан? Ви немате појма о подлости и некарактеру ваших политичара у РС. Ја их из Војводине боље видим и препознајем.
Да би очували своје дебеле плате у Šeher Sarajevu (и у EU институцијама, лидер СДС Bosić као и лопови Tadić & Govedarica & Co.) у Требињу морају подржати Vučurevića, јер ће у супротном дебели Mаson Ivanić (уценио их), изаћи из СзП и прећи код Dodika (а што је тако и тако договорено убрзо након објаве коначних резултата избора) па ће наведени СДС нерадници и ленштине остати без великих плата у Šeher Sarajevu (Alah se Uvalih).
Ivaniću је важно да у Требињу поново победи Vučurević (његова Turska – NDH веза), а онда ће, по традицији, да изда СДС. То кратковиди Bosić предосећа, али тај воли паре више од свега (у најгорем случају по њега, он само жели да до краја године узме још ових дебелих плата по 20.0000 КМ).
Јер исти тај нарцисоидни каријериста, мешетар и кукавица Bosić је, ПО НАРЕДБИ Mаsonа Ivanićа и запослио Вукана код себе да би га тиме уценио и политички елиминисао као могућег кандидата за градоначелника Требиња. Тиме је Bosić одржао верност (послушно кученце са наочарима) свом шефу умишљеном дебелом Mаsonu Ivaniću, који му је отац и мајка политичке каријере. Без Masona Ivanića, ћорави Bosić је нико и ништа, обични пробосански Брчкајлија (живи и гласа у Брчком, а не у РС).
Зато ће Tito-komunističkom сину Petroviću конкурент ће бити Tito-komunistički син Vučurević. Ето код вас у Требињу још увек (од 1945.) је: ’’Posle Tita, Titići’’.
Зато је Требиње (на жалост иако је леп град на лепом месту) једна обична смрдљива штала. Још се свиње, краве, козе и овце чују кад у јутарњој тишини пијуцкате кафицу испод платана. А ово је 21. век!
НИКАДА ви нећете гласати за паметног, поштеног и доброг човека. За модерно, културно и лепо. Јер сте у души остали обични, умишљени чобани и чобанке са голог и гладног крша. И ту дипломе не играју никакву улогу. Ту је проблем деформисана генетика, а за њу је само смрт, лек.

Odgovori

Ja ne želim moderno i zapadnjački način života,necu demokratiju,evropske i američke vrijednosti…Vama je „farma“ svaki dan i noć,pa onde me i ne čudi ovakav nakaradni komentar,tj još jedan u nizu!

Odgovori

Квази чича Дражо,прије свега потруди се око ћирилице или латинице па или пиши једно од та два а не обадва писма.Толико о твом образовању.Друго,ти си у Војводину отишао као „осма офанзива“ па о томе ко је комуниста или усрани титић,немој ти да расправљаш.Уселио си у туђу кућу па сада би да уређујеш нашу кућу.
Ми ћемо да бирамо или Вукана или Луку или било кога АЛИ ЗАПАМТИ,МИ БИРАМО а ти уживај у свом смраду комунистичком.
Ако си баш неки чича Дражо гдје си био 1992-1996 да овдје са нама дијелиш судбину,али не ,сигурније ти је дупе у Војводини.
Босић или Додик,ми бирамо и кога год изабермо наш је а ти сељачино гледај своја војвођанска села.

Odgovori

Ustaškom latinicom пишем имена оних и све оно што је про Ustaško и про NATO. Тако Vučurevića, Ivanića, Bosića, Dodika, Petrovića, Sarajevo … Нису Срби па није за њих ћирилица.
A колико сте се добро борили, видим како сте одбранили Грб, Химну, Заставу, Динар, Таблице Rепублике Србске из 1991-95. И где вам је Војска Републике Српске? Нема је, непостојi, утопили сте је у Армију BiH. Велики борци, нема шта, предали се на крају без испаљеног метка. Узалуд гинули и за шта? За BiH?
Да вам није било Србије небисте ни постојали данас. Да вас за врема рата бесплатно жито и храна из Војводине није товила, покрепали бисте од глади, колике сте ленчине и неспособњаковићи да ишта својим поштеним радом створите. Само знате да се као ваша лоповска браћа Мontenegrini упразно дувате и живите као паразити на туђој грбачи.
А видех и да вам је препуно Требиње Ustaških šahovnica. И нико од “силних бораца“ да запали или разбије тa Ustaška аута. Напротив. Идете да се купате код Ustaša на море иако вам побише 250 ваших људи и родбине и отеше пола општине.
Ипак је Николић био у праву. Ви сте прво за паре Bosanci и Hercegovci, па на крају некакви поливалентни Срби.

Zaista, ali zaista nema većih pič.. od Lala, da im nije hercegovaca i crnogoraca ne bi im se žene mogle snositi !!!

Odgovori

Je li, bre, prijatelju, koji ti je pa nas ovako udavi. Taj tvoj problem sa ženom, nije nas problem. Sam je pitaj zašto neće. Nije ti krivi Vucurevic. A, možda i jeste. Ko bi ga znao?!

Odgovori

A što recimo ti, veliki Srbine, se ne zaletiš i zapališ katedralu u centru Novog Sada? Ili polomiš neku mađarsku radnju recimo, da se osvetiš za raciju? Ili si samo možda isfrustriran činjenicom da su i u Vojvodini Hercegovci mnogo moćni ljudi? I promjeni nadimak, da se Čiča ne okreće u grobu, glupane.

Odgovori

Čiča Draža mlatiš praznu slamu, kao Maksim po diviziji… Koliko Vas Baja plaća da objavljivate ovakve komentare…

Odgovori

Unazadio time što je uradio novi vodovod, napravio autobusku stanicu, uveo gradski prevoz, napravio moderne tržne centre, sredio zidine starog grada i fasade u centru, što izvodi vodu na zubački plato… I to sve za nepune 4 godine. Ili je unazadio time što je zatvorio aerodrom na Zupcima, ukinuo brzu prugu, zapustio onu ljepotu od Trebinje Resort-a i sve ostalo što je prethodna vlast mukotrpno stvarala 8 godina????

Odgovori

Koje savremene tržne centre? Je li ove koji su izgrađeni na oduzetoj zemlji Trebinjaca!? I još je Vučko zemlju prodao balijama da im plati harač?
Gradski prevoz? Je li onaj prevoz za koji je namjesten tender da se ne bi pricalo kako je Slavkan napao Makedonca iz Trebinja u prostorijama tog autoprevoznika!?
Autobusku stanicu? Je li to ona stanica što je za nju Veliki vezir Slavko rekao da je nece graditi jer je to Dobrov propali projekat!? I je li to ista ona stanica sto sa njom sad upravljaju Rvati!?
Sredio zidine? One iste što iz njih nice trava, iako ih je sredio. Ili mislis na kioske koji su po odluci Slavkana uklonjeni, a ljude ostavio samim sebi na milost i nemilost!? A sad tu gdje su kiosci ranije bilu parking, a gradske sluzbe nista ne rade, jos ce dozvoliti da vlasnik hotela tu napravi ljetnu bastu i probije zidine!?
Sredio fasade? Svaka mu čast. Hvala mu. I na javnom WC mu isto hvala. Hvala mu sto je svu gradsku imovinu rasprodao. Hvala Slavkanu i sto je zaduzio grad za nekolika miliona KM. Hvala mu sto nam se svi smiju kad ga cuju. Hvala za OVE CETIRI GODINE, ali ne duže od toga!

Odgovori

Ajmo redom. Je li to znači da će aktuelna državna vlast vratiti zemlju na kojoj je izgrađen Novoteks, IAT, Metalac, Neimarstvo, Luč itd pravim vlasnicima, starim trebinjskim porodicama??? Neće, naravno. A taj balija, koji je inače bio gost na svadbi sina predsednika republike, je zaposlio preko 100 ljudi iz Tb. To je loše??? Ili možda konje da vrati, možda se svidi turistima???
Kažeš, tender namješten? Ko se sve prijavio na isti? Pitaj ljude koji ga koriste šta misle o tome i je li to dobra stvar za grad.
Normalno da je bila Dobrov propali projekat, gradila se kao Skadar na Bojani. Misliš da je trebalo bazirati razvoj grada na turizmu, a autobusi da dolaze kod Obrenije??? Čuj dao Hrvatima, što se nisi ti, kao veliki Srbin, prijavio na tender i fino pomogao svom gradu tako što ćes napraviti onakvu autobusku stanicu, koju uzgred budi rečeno nemaju mnogo veći gradovi i na koju možemo biti ponosni. Da, po tebi je onda i Vučić budala što privlači investicije od Arapa, Njemaca i ostalih vjekovnih srpskih prijatelja???
Niče trava, a? Pa da, bolje da su pali. Misliš da su trebali kiosci ostati na ulazu u Stari grad? Da turisti kupe cigare, a? A šta policija radi za taj parking? Ništa, zaustavlja sirotinju sa jugom i piše kazne.
Loše je i što su promjenjeni otvori na Srednjoškolskom centru, jbg bugarska donacija. Čuj Bugari, neprijatelji.
A za to zaduženje grada tek što lupaš. Naslijeđen minus 2 miliona, 5 ukradeno u Bobar banci i pored svega toga najstabilnija lokalna samouprava u RS, po zvaničnim podacima ministarstva.

Prvo, zemlju je trebalo vratiti vlasnicima. Vucko ju je prodao buzasto. Plodnu oranicu na pola kilometra od Trebinja po kvadratu za 90 KM. To je zrelo za dugotrajnu robiju. Zaposlio je 100 radnika. Svaka mu cast, ALI je zato bez posla ostalo isto toliko Trebinjaca koji su radili u malim radnjama.
Dalje, kazes autobuska, pa Vucko je rekao da nece tu da je gradi. Sto odusta? Tutnuli Rvati koji dinar, a pozaposljavala se i parijska bratija.
Gradski prevoz? Tek to. Isti autobusi voze za BG i do Velicana i Domaseva. Pa zato se i kvare tri puta do Foce!? I to su ispunjeni uslovi za gradski prevoz? Zna se kakvi autobusi voze gradski saobracaj!
Ajmo dalje, kazes kiosci, pa neka Veliki vezir objasni ko je dao dozvolu da se probiju zidine na mjestu gdje su bili ti isti kiosci, da vlasnik hotela otvori bastu. To je ko je potpusao, javno mu treba suditi. A zna se ko je!
KREDIT – Samo corav covjek ne vidi sta je uradio. Od kredita 2.5 miliona, a od prodaje gradske imovine 4 miliona. Malo li je? Kakva Bobar banka? To je Slavko kriv. Sto je sve pare drzao na jednoj banci!? Pa da, ko sisa milione isto su gradske. Voda donijela, voda odnijela.
Pa zar nije sramota da gradska vlast sa budzetom od 25 miliona ne moze izdvojiti 50.000 KM za prozore na skolskom centru? Nema para, treba poplacati PARTIJSKE NAVIJACE zaposlene na tajnim konkursima u opstinu i druge ustanove.
Ali ima para za putovanja po Svajcarskoj i soping u Milanu. Ima para i za audi od 120.000 km…

Dosta je Slavka svakom normalnom!

Opet ću redom. :) Ovako, ako malo pratiš situaciju šire od Tb, vidjećeš da se daje za dž zemljište da se privuče investicija i otvore nova radna mjesta. A tebi malo 90KM po kvadratu i preko 100 zaposlenih?! Navedi mi 10 malih prodavnica da su zatvorene jer je Bingo otvoren, ja ne znam niti jednu.
Vjerovatno bi bilo najbolje da je ostavio ono započeto ruglo da zjapi pa nek ide sve kod Obrenije.
Niko nije rekao da su uslovi za gradski prevoz idealni, ali ja ne mislim da je ovo lošije od toga da ga nema nikako. Oni koji ga koriste će se sigurno složiti.
Nisam vidio da su zidine igdje probijene, možda je neko vidovit, ja nisam.
Sam si kontradiktoran, kažeš budžet 25 miliona, a držao sve pare (5 miliona) na jednoj banci. Očigledno da nije.
A zar nije mogla onda i prošla vlast to uraditi, promjeniti otvore?
I jedno pitanje za kraj. U šta je uloženo skoro 200 MILIONA iz budžeta grada za 8 godina, u vrijeme prošle gradske uprave u periodu 2004-2012????

Za neupucene i one sto brzo zaborave, kao sto si ti Pavle jedino je sigurno uradjena PRODAJA IMOVINE bud zasto, ostalo
1. Sto se vodovoda tice, ugovor je potpisan 2011. godine, tako da je Slavka zapalo samo da se slika
2. Autobuska, isto samo slikanje zna se ko je i kada poceo
3. Uveo gradski prevoz i bas slucajno ubla turs vozi
4. Zaposleni su oni koji imaju privatne poslove, odbornici i njihova rodbina, koliko je samo rodbine gradonacelnika zaposleno
5. Zaposljavani su mladi ljudi, npr u vrtic je u konkursu stajalo 30 god. radnog iskustva :-)
6. Radnicima su povecane plate, pa su ga tuzili
7. Renoviraju se fasade sirotinje sto izdaju poslovne prostore pa nemaju odakle da renoviraju SVOJU PRIVATNU IMOVINU
8. Kupljeni su novi audiji za nase potrebe
9. Jedino ostade ovaj vodovod na Zupcima

MENI MOZAK SLUZI ZA RAZMISLJANJE

Odgovori

Super, više i volim da pričam s ljudima kojima mozak služi za razmišljanje. Koliko me sjećanje služi, takvi isti ugovori su potpisani i za aerodrom, Trebinje Resort, zatvoreni bazen… Pa šta bi sa tim? Jedno je potpisati ugovor, slikati se, prikazati 3D model, a nešto sasvim drugo je to i uraditi. Dakle, ugovor kao ugovor ne znači ništa. Imamo i svjež primjer HE Dabar, fiktivno preduzeće koje služi za zapošljavanje stranačkih poslušnika, a na terenu još ni pristupni putevi nisu urađeni za 5 godina.

Pošto razmišljaš, evo ti jos tema Fudbalski klub Leotar, tekstilna indusrija Novoteks, Nikola Tesla, Aerodrom,brza pruga Čapljina- Nikšić, Trebinje Resorts,Čez Gacko. itd

1.Pavle mislim da bi trebao znati da je ugovor obavezujuci, pogotovo ako je zakljucen sa EU (evropskom unijom) nebitno kada je zakljucen on ce se realizovati sto znaci onog momenta kada je potpisan realizovace se, bez obzira ko je na vlasti
2. Ne sjecam se ugovora o Aerodromu, HE Dabar, mislim sa kim je skopljen pojasni?! JEDNO JE OSNIVANJE PREDUZECA A DRUGO REALIZACIJA UGOVORA.
3. Maloprije sam zaboravio dodati i da je pored silne prodaje imovine uzet i kredit od 3 miliona
Sto se Trebinja tice ja ti nabrojao 10 stvari a ti meni jednu i to od prije 10 i vise godina Trebinjeresort- mozda je bas trebinjeresort dohakao prethodnom gradonacelniku.
Zbog bilo koje od onih 10 stvari sto sam nabrojao covjek bi trazio promjenu.

Kao sto sam rekao razmisljam, nisam ovca za sisanje.

Aj pošto voliš da razmišljaš, idemo polako, redom. :)

1. Kažeš ugovor potpisan 2011. i Slavka zapalo samo da se slika. Ja bih rekao da odradi posao i da se slika. Razlika ogromna. Sve ste vi počeli, a ništa uradili.
2. Pročitati pod 1.
3. Ne znam ko bi drugi, jedino što neki kažu Rvati pa ni to ne bi valjalo.
4. O zapošljavanju apsolutno nemate pravo šta pričati.
5. Pročitati pod 4.
6. Ako misliš na ono par radnika gradske uprave, mislim da znamo obojica zašto su i po čijim instrukcijama tužili, čisto politikantsvo. Ili su oni jedini u pravu od svih što tamo rade?
7. Renoviraju se fasade centra grada, da nam bude grad uređeniji, ne vidim problem? Šta je trebalo, možda da naredi vlasnicima? Mislim da na to nema pravo. Ako misliš da bi bilo bolje čekati da se sami vlasnici smiluju da to urade, a težiti razvoju turizma, to je tvoje pravo. Ne smatram da si u pravu.
8. Najbolje u jugu da se vozi pa da seirite. A pogledaj vozni park direktora javnih preduzeća.
9. To ti nije sporno.
E sad ovaj poslednji komentar.
Znam ja dobro da je svaki ugovor obavezujući, samo se pitam kako ama baš nijedan ne realizovaše? To što se ne sjećaš, ne znači da nije bilo. Podsjećam: osnovano je JP Aerodrom Trebinje koje je potpisalo ugovor sa Vladom RS o izgradnji aerodroma na Zupcima. Dakle, Vlada je trebala da bude finansijer projekta, moguće sa još nekim „partnerima“. Od svega toga urađene su neke studije, zaposleno par ljudi, potrošeno nekoliko miliona i preduzeće zatvoreno. Sve rađeno samo za manipulaciju narodom pred izbore. Isti je slučaj sa HE Dabar, nedavno je bilo potpisivanje ugovora ovdje u TB u zgradi Elektroprivrede i posao vrijedan preko 300 miliona dodjeljen ( gle čuda ) preduzeću Integral. Sad, ako kao što kažeš razmišljaš, reci ti meni je li realno da se izdvoji tih više od 300 miliona i odakle u situaciji kad Vlada nema da isplati borački dodatak već čeka sredstva od MMF-a kao hljeb nasušni??? Pozdrav

Kako bi bilo. Čedo, da se ti vratiš u tvoj Prijedor i tamo prodajem esenesdovsku pamet. Povedi i Luku Petrovića sa sobom. Trebinjci će ti biti zahvalni.

Pavle samim ti sto nista nisi demantovao znaci da sam u pravu i da je sve istina.
PAMETAN NADJE NACINA A BUDALA OPRAVDANJE. Ti si samo nalazio opravdanje.
Ne mogu da vjerujem da mislis da je uloga gradonacelnika da zida, pa on i treba da nalazi sredstva za ozbiljne projekte kao sto su autobuska i vodovod, za ostalo se raspise tender i izabere izvodjac :-)
Sto se tice fasada, vidim da ti mislis da su sredstva grada samo sredstva centra grada :-)
Sto se tice radnika, svaka cast ljudima sto su tuzili, i vjerovatno su tuzili samo oni koji su imali m..a! Vidjeli smo sta se desavalo u Francuskoj kada su im htjeli smanjiti primanja. Valjda i ti volis da ima vise nego manje.
Ti cak i opravdavas kupovinu auta, a znas da je ljudima smanjio platu.
Ja ti nisam rekao za koga da glasas, svako ima pravo izbora, ali nemoj ubjedjivati da je nesto dobro ako je lose.

Ja znam za koga sigurno necu glasati!

Samim tim sto diskutujemo sta je Slavko URADIO, vidi se ko je u pravu. Ne znam kako si uopste zakljucio da ti se pravdam, zar zbog toga sto navodim zasto nisi u pravu? Sad cemo preci na cinjenice. Kad si ti tako pametan, fino mi objasni na sta je potroseno skoro 200 miliona maraka iz gradskog budzeta u periodu 2004-2012. i sta je uradjeno u gradu??? Ja evo kazem za 3 i po godine sta je uradila aktuelna gradska vlast: autobuska stanica, vodovod trebinje, trzni centar Bingo u Zasad polju koji prati razvoj putne, vodovodne i kanalizacione infrastrukture u tom dijelu grada, rjesavanje cjelokupne infrastrukture za podrucje Drazenske gore, uredjenje zidina starog grada, obezbjedjena donacija od 4 miliona maraka za Dom kulture (radovi uveliko poceli), dva nova hotela u centru grada, prihodi od turizma povecani nekoliko puta, uredjenje fasada, gradski prevoz, vodosnabdijevanje zubackog platoa, otvori na srednjoskolskom centru, kompletna turisticka signalizacija u gradu, spomenici vojvodama Luki Vukalovicu ( na obali i na Ublima ) i Nedju Vidakovicu, kilometri asfaltiranih puteva kako u gradu, tako i po selima itd itd itd. E to su cinjenice prijatelju, svidjelo se to tebi ili ne i ako ovo ne vidis, onda mozga mozda imas, ali ociju nemas.
Lako bi ti bilo nabrojati sta je prethodna vlast uradila i glasaj ti za koga god hoces, samo mi ,molim te, nemoj glumiti dusebriznika za narod dok vjerovatno deres platu u energetskom sektoru i glumis borca za prava radnika.
To je to od mene, ne bih vise ja „budala“ da se raspravljam s tobom „pametnim“.

Kad vas neko nazove izdajnikom zapitajte se o kakvoj se osobi radi, a to je upravo uradio gospodin Petrovic kada je javno nazvao sve gradjane RS izdajnicima. Zato narode osvjesti se I pometi na izborima takve. Puna podrska aktuelnom gradonacelniku gospodinu Slavku Vucurevicu, covjeku koji od sveg srca voli Trebinje I cini sve napore da zivot u Trebinju bude sto je mogice bolji!

Odgovori

od pomenutih samo Vukan nema pune džepove oraha i naših para

Odgovori

Slažem se…Trebalo bi pokrenuti forum o talovima i lopovlucima trebinjskih direktora,odbornika,poslanika i ostale ološi.Čisto da ostane zabiljezeno za buduće naraštaje i da se zna ko je ko!

Odgovori

Nema Luka šanse, ma ko god bio ispred SzP. A najbolji bi bio Slavko V.
Luka je završo svoje time što je narod nazvao IZDAJNICIMA. Neće Trebinjci takvog gradonačelnika!

Odgovori

Glasala sam za Slavka 2012. samo da skinemo Dobra, a sad cu glasati za Luku samo da vidim ledja aktuelnoj seljacini!

Odgovori

Ja za dezertera Luku nikada neću glasati jer bih time izdao sebe i svoje saborce kao što je nas Luka izdao prilikom stvaranja Srpske!

Odgovori

A eto Slavko je bio na prvoj liniji, sa sve Andjusicem i Keseljem…

Da, a šta tek reći za prekaljene borce Tamindžiju, Šupića, Batinića, Mišeljića…

Luka mani se corava posla.Bili ste osam godina rezultati su Hirosima Nagasaki 1945.

Odgovori

Počeo je kraj koji će trajati do oktobra Luki Petrovicu!

Odgovori

Pavle bravo..Sve si dobro rekao.Mislim da je je Slavko najbolji gradonacelnik dosada.A Luka i njegova kandidatura je veliko „propast“ za Trebinje. Mogu jos samo da ga podrze ovi njegovi potrčci sto je zaposlio u energetski sektor.Naprjed SZP.

Odgovori

Лука је нови градоначелник. Способан и млад човјек. Пуна подршка!

Odgovori

Hajde, Trebinjac, ne lupetaj. Tvoj Luka nit je mlad nit sposoban. Ali, zna pare stavljati u svoj i SNSD-OV džep.Ste

Odgovori

Režim koji sopstveni Narod kvalifikuje Izdajnicima je već Mrtav. Samo ga treba odvući na Deponiju. Nije to previše zahtjevan posao, ma koliko Luka bilo u njegovom vrhu!

Odgovori

Bobar Banka,Balkan Investment Banka,Banka Srpske,Pavlovic Banka biljeze zapazene rezultate kao i Aerodrom Trebinje,Trebinje Resort,Novoteks,Nikola Tesla,FK Leotar,Autorad,AD Neimarstvo,Autorad,Metalac,Autoprevoz Trebinje,Konjicki klub Vranac Trebinje,nastavak na sljedecoj strani

Odgovori

Bravo Luka, najjači si. LUKA DO POBJEDE!!! Svi komentari od suprotnog tabora t.j.szp-a su suvišni, oni su imali vlast pa smo vidili šta su uradili od grada. Konačno je došlo vrijeme da Trebinje dobije pravog vodju. ZIVIO LUKA!

Odgovori

Jesi li ti Baraba ili Tamindžija???

Odgovori

E, baš si baraba, barabo jedna!

Odgovori

Luka se kandiduje? Pa onda, naravno, fijasko ce da dozivi kad izadje Slavku na crtu…

Odgovori

Bankarski sistem RSa sluzi pranju novca. Svako ulaganje u ovaj sistem koji guta novac je najobicniji idiotizam. Na primjer Balkan Investment banka (BIB) koja je godinama ulagala novac građana RS u fiktivna preduzeća koja su imala samo jednog zaposlenog. Nalazila su se na istoj adresi u Kaunasu i sa njima se nije trgovalo na berzi. Preko računa off-shore firmi na egzotičnim ostrvima, za više od 1.000 klijenata, Uprava Balkan Investment banke „oprala“ je blizu 1,7 milijardi KM, navodi se u tajnom Zapisniku o kontroli BIB-a Republičkog deviznog inspektorata RS koji je u posjedu poslovnog portala CAPITAL.ba.

Odgovori

„Dražo“ nemaš pojma ali ni o čemu.
Prvo ste 19 maja 1992 godine,nakon što se zaratili ovdje pobjegli i ostavili ustašama i balijama naoružanje po kasarnama.
Drugo,1993 ste uveli sankcije a ti i tvoj je*eni Milošević(vodili i Micotakisa sa sobom) ste dolazili na Pale i prijetili ako mi ne prihavtimo vaš plan,a da smo ga prihvatili prošli bi kao Srpska Krajina,prodali ste nju pradili bi i nas.
Zato smo napravili našu Republiku Srpsku i koliko se god mi između sebe svađali svi smo kao jedan spremni da je branimo.Ko si ti da nekog od nas nazivaš ustašama?
Što se tiče tablica hrvatskih po Trebinju,ima ih i neka ih ima,imai srpskih puno više i mađarskih,bugarskih,danskih,ruskih,njemačkih ….. a ako ti se pale hrvatske pa imaš ih po vojvodini koliko hoćeš od Subotice do Novog Sada pa pali brate,šta čekaš? Možeš i do Peći pa tamo pali šiptarska auta.
Treće „Dražo“, što Kosovo nisi odbranio?
Možda je tebi i muka što smo napravili Republiku Srpsku,eto onda crkni ali jesmo i naša je i volimo je!

Odgovori

I jos da kazem srbijanci su iz kasarni iscupali struju,telefone,sve natovarili sto je bilo i krenuli,po Mostaru i Sarajevu digli avione pa udri po nasim polozajima i koliko je samo kuca i nasih ljudi poginulo da ne govorim,moj rodjak je ostao bez noge.Mislili su sa nama kao po RSK i Kosmetu,da nas zrtvuju pa da izdaju.Nego nasi provalili u kasarne pa smo se odbranili.Koliko je Srba nestalo i pobijeno u Mostaru i Sarajevu niko o tome ne vodi racuna,sve se skriva i zataskava,niko nije odgovarao jer Srbija sve koci a isto je i na Kosmetu i RSK.Neka crknu od zavisti i ljubomore ali RS ce postajati i bice najrazvijenija u regionu!!!!!!

Odgovori

Gospodo iz SNSD-a,politička borba je normalna stvar,pa i ti čuveni „botovi“ su normalna stvar ali kada angažujete nekakvog bot-a iz Srbije (kao ovaj čiča dražo) koji komentariše kako već komentariše onda treba da znate da će se to vama samima vratiti kao bumerang.
Isto kao što je Luka sve borce iz sds-a i ostalih opozicionih stranka prvo nazavao izdajnicima pa onda kad je shvatio šta je uradio izvinjavao se pa preokretao izjavu da je mislio samo na glavne organizatore protesta.
Tako i ovi botovi iz Srbije ,način njihovih komentara uvredljiv za bilo kog srbina iz RS-a i nije bitno iz koje je stranke.

Odgovori

Svi mi izdajnici-penzioneri,borci,invalidi I ostaloj s sirotinji ukinuti sva primanja I dati Dodikovim i Lukinim patiotama I braniocima RS

Odgovori

Moja draga braćo, ko god da dođe od njih dvojice nama običnim smrtnicima će biti isto…Politika je kurva, sta onda reći za naše političare…Mi ćemo i dalje da skupljamo mrvice, radimo dan i noć da obezbjedimo svojoj djeci iole normalne uslove za život a oni će i dalje da uživaju na državnim jaslama. Malo je danas ljudi koji bi se srcem i dušom borili za svoj narod, sugrađane i njihovo bolje sutra…Zato ja odavno više ne vjerujem u politiku i političare, ali me ubija to što opet sve ide preko njih i jednostavno su se uvukli u sve pore života, napravili sistem koji je praktično neuništiv…Žao mi je ovog divnog grada koji zaslužuje da postane evropska destinacija i zauzme jedno od liderskih mjesta u turizmu u evropi i šire…Toliko ima prostora na svim poljima da ovaj grad napreduje ali na žalost od toga nema ništa…Nema,jer dok god na vlasti budu ljudi koji nemaju svoje JA, koji izvlače planski pare iz ovog grada, koji žele da prvo obezbjede sve svoje za narednih 100 godina, koji hoće dok vladaju što više da pokradu, nema tu nama sreće… Samo me čudi koliko ovaj naš obični narod može da trpi sve ovo, jer na žalost kod nas nema više srednjeg sloja stanovništva, njih 10% mogu da priušte šta požele, dok ostali žive od plate do plate ili penzije…BRAĆO MOJA vrijeme je za sistemske promjene, korjenite promjene jer ovo više nema smisla…

Odgovori

Uzalud uzalud sve je uzalud Lujo

Odgovori

Jer od sesnaest pa navise Vucurevic mobilise

Odgovori

Ovi Slavkovi botovi su bas aktivni!? Sendvic i sokic i udri. Ali ovo je dokaz koliko su se prepali ovi sto nas brukaju i unazadjuju vec cetiri godine. Naprijed Luka. Pobjeda je blizu.

Odgovori

A sta prepali prijatelju bojim se da će im prifaliti toalet papira koliko su se u***li, ili ih je Bakir naučio pa će da se peru… Jos jednom Luka za gradonacelnika, LUKA DO POBJEDE! NAPRIJED LUKA!

Odgovori

Za Trebinje je najbolje da pobjedi Slavko i to vam govorim onako najiskrenije kao sto je za nas u Sarajevu i BN najbolji SDS.Mozda je u nekoj drugoj hercegovackoj opstini takodje bolji SDS ne znam ali sto se tice Trebinja tu bez razmisljanja dajte glas Slavkanu i budite mirni jer da on nije zagalamio i zastitio vas cijela Hercegovina bi propala.Budite ponosni na Trebinje jer ste sad bez premca u cijeloj RS a takodje sto Trebinje gura cijelu Hercegovinu a privlaci i ljude sa strane.Ovi se svadjaju ko je izgradio autobusku pa da vam kazem i na Sokocu na kojem vlada SDS autobusku stanicu su uzeli Hrvati ali to nema veze ni do PDP ni SDS nego je do Dodika jer pravilnik o uslovima za projektovanje,uredjenje i rad autobuskih stanica donosi ministarstvo za saobracaj a ne grad.Zasto su cijene autobuskih karata skupe i sto su busevi losi pa nema to veze sa gradom nego pitajte Dodika to je ovaj sto prijepodne ide u NATO a popodne ide u Rusiju….taj nema ni vjeru ni naciju,sve ce on biti samo da ostane na vlasti i krade jer za njega vlast nije drzava nego kradja.Boli njega za RS i srpstvo,taj ne zna ni ko su Srbi.

Odgovori

Ocigledno je da dobro uhljebljeni aktivisti SNSD-a, po cjeli „radni“ dan potrose kucajuci komentare po ovom sajtu I bodreci propalog politicara Petrovica, naravno sve to iz udobnih fotelja elektroprivrede I heta u dobro rashladjenom prostoru dok vecina trebinjaca se pita ujutru kako se prehraniti taj dan. Obican narod treba da se digne I izadje na izbore da se zaustavi stranacko zaposljavanje u het I elektroprivredu bez objavljenih konkursa. Zbog cega se u republickim institucijama poput heta i ep ne objavljuju konkursi za radna mjesta? Zar neko ima razlog da glasa za tu bandu?

Odgovori

Svako ima pravo na svoje mišljenje, pa ću i ja iznijeti svoje :) Za sve nas građane interes je jedan, da gradonačelnik bude čovjek koji brine o narodu i radi samo ono što je najbolje za građane naseg grada. Prema tome, Luka neka ostane pristrasan sopstvenim ciljevima, a nas građane neka pusti da živimo u gradu za koji smo se borili. Naprijed Slavko, pobijedi i nastavi ovaj napaćeni narod pomagati i djecu nam zaposli, kao što si prethodne četiri godine radio! Samo naprijed do pobjede!

Odgovori

Jeste, zaposlio je partijske poltrone. Koji se gradjanin zaposlio da prethodno nije postao clan partija koje participiraju oko gradske vlasti!? On pomaze djecu? A smanjio toj istoj djeci pripravnicke plate na 200 KM. A sebi audi od 120.000 km. Pravi domacin. Ne jos dugo. Oktobar je blizu, pa da vidimo ledja i Slavku.

Naprijed Luka i Gogo!

Odgovori

Dajte ljudi pa svaka institucija ima vozni park, to nisu ničija vlastita auta, zašto niko ne spominje čitav vozni park skupocjenih limuzima u HET-u, Elektroprivredi, i sličnim firmama, već na jedino pouzdano vozilo opštinsko. Prebrojte limuzine u kojima se voze funkcioneri državnih firmi pa onda pričajte o tim glupistima. Zašto niko ne spominje kako funkcioneri heta koriste službena vozila u privatne svrhe i koriste parking ispred heta kao da je njihov vlastiti? Zašto niko ne spominje da se u HET zapošljava bez javnih konkusa? Ajde neka neko navede jedan konkurs u zadnjih 5 godina koji je raspisan za neko radno mjesto u HET-u, a svi znamo koilio je ljudi zaposljeno u zadnjih 5 godina, tj SNSD-ovih aktivista. Zašto niko ne kaže koliko je ljudi prekomjerno zaposleno u HET, EP, RITE? Puna piodrška kandidatu saveza za promjene ma ko god on bio bice bolji od Luke!

Odgovori

Pa jel to ova ekipa koja je djelila sirotinji vrecicu sjemenskog krompira i vrecu djubra,pa nismo imali autobusnu liniju ni do jednog Trebinjskog sela,Herceg Novog a obecase nam Aerodromm 100 puta, zatvoreni bazen filmske gradove uvedose FK Leotar u Ligu Sampiona pa pred tim vizionarima je sigurna i svijetla buducnost

Odgovori

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne i stavove internet portala TrebinjeLive.info. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal TrebinjeLive.info zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.
Evo zbog čega je TrebinjeLive najčitaniji i najuticajniji portal u gradu!
8.500+
dnevnih
posjeta
265.000+
mjesečnih
čitanja
620.000+
mjesečnih
pregleda stranica
18.500+
fejsbuk
sviđanja