U četvrtfinalnim utakmicama Prvog vidovdanskog turnira "Tini 2016" u malom fudbalu za godišta 2002. i mlađi, plasman u polufinale ostvarile su ekipe Centar, Hrupjela, Hrupjela 2 i Zabavni salon Nađa.

vidovdanski turnir cetvrtfinale

Utakmice su bile zanimljive, pune preokreta i veliki broj ljubitelja malog fudbala uživalo je u igri mladih fudbalera.

U prvoj utakmici ekipa Centra pobijedila je najmlađu ekipu na turniru Tini sa 11:4, a ekipa domaćina pobrala je velike simpatije publike. Bez obzira na svoje godine, gdje su bili inferiorni u odnosu na svoje protivnike, trčali su i borili se. Nakon svakog primljenog gola puštali su suzu., a poslije postignutog pokazivali bi neizmjernu radost.

U drugoj utakmici, zanimljivoj i do kraja neizvjesnoj, Hrupjela 2 i Bregovi su odigrali neriješeno. U penal završnici bolja je bila ekipa Hrupjela 2 rezultatom 3:1 i izborila polufinale.

I treća utakmica između Hrupjela i Bemiksa odlučena je nakon penal završnice. Nakon regularnog vremena završena je 1:1, a nakon penala bilo je 3:2 za Hrupjela. Ekipa Bemiksa je izgubila dvije utakmice i to obje nakon penala.

U ponedeljak će se odigrati polufinale, a u njemu se sastaju u 19.30 časova Centar-Hrupjela 2, a u 20.10 časova Zabavni salon Nađa-Hrupjela.

Dođite na Sportski teren na Tini u ponedjeljak da uživate u igri malih fudbalera i navijate za svoju ekipu.

vidovdanski turnir cetvrtfinale