POGLEDAJTE – Moderan stambeni kompleks zamijeniće NAJVEĆE RUGLO TREBINJA

Autor: TrebinjeLive Foto: TrebinjeLive
TREBINJELIVE 22. 06. 2016. - 10:07h

Objekat „Dom sunca“ je u zoni stare autobuske stanice. Stanovi su od 45,43 m2 do 145,41 m2. Podzemna garaža ima 47 parking mjesta, a oko kompleksa je predviđen parking prostor sa 50 mjesta.

om sunca stara autobuska stanica trebinje

U prizemlju objekta su poslovni prostori ukupne površine od 1.172,6 m2. Zgrada posjeduje Elaborat o energetskoj efikasnosti.

Kompleks sadrži 94 stana. Posebna pažnja posvećena je panoramskoj terasi na vrhu zgrade. Najviši standardi kvaliteta su zadovoljeni u zvučnoj i termo izolaciji, te sistemu grijanja i hlađenja. Zidovi u kuhinji i kupatilu, te hodnici, kupatila i terase se oblažu prvoklasnom keramikom. U dnevnim i spavaćim sobama je predviđen hrastov parket. Prozori i balkonska vrata na stanovima su od PVC bravarije.

om sunca stara autobuska stanica trebinje

Otvori poslovnih prostora i ulaza u stambeni dio objekta su od aluminijskih profila. Ulazna vrata u stanove su protivprovalna, protivpožarna, visokog stepena sigurnosti i dodatno su ojačana.

Unutrašnja vrata su prvoklasnog kvaliteta. Ograde na terasama, balkonima, lođama i francuskim balkonima su staklene. Stanovi i poslovni prostori su opremljeni spoljnim i unutrašnjim klima jedinicama.

om sunca stara autobuska stanica trebinje

Svaki stan raspolaže sopstvenim vodomjerom. Stanovi su opremljeni interfonom sa video prikazom. Objekat raspolaže električnim liftom, prilagođenim korištenju osoba sa invaliditetom.

 

TAGOVI:

Komentari

Kome će tolike zgrade? Zar je moguće da se u Trebinju jedino grade zgrade, kada će neka fabrika.

Odgovori

Ova firma treba da uzme i stari Novotex, koji je takodje ruglo i tu napravi nešto slično ovome.

Odgovori

Uzela je Travuniju za 200 000,a svaki mjesec samo od kirije dobije 40 000km…I sve gdje se moglo zavrnuti, oni su u tome!

Odgovori

Prave se zgrade da zjape prazne 10 mjeseci.
Grad duhova.

Odgovori

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne i stavove internet portala TrebinjeLive.info. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal TrebinjeLive.info zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.
Evo zbog čega je TrebinjeLive najčitaniji i najuticajniji portal u gradu!
8.500+
dnevnih
posjeta
265.000+
mjesečnih
čitanja
620.000+
mjesečnih
pregleda stranica
18.500+
fejsbuk
sviđanja