Pošaljite FOTOGRAFIJU Trebinja i osvojite NOVČANU NAGRADU

Autor: TrebinjeLive Foto: TrebinjeLive
TREBINJELIVE 21. 06. 2016. - 15:17h

Turistička organizacija Trebinja u saradnji sa Foto-kino klubom Trebinje organizuje foto konkurs pod nazivom „Najljepša turistička fotografiaj grada Trebinja 2016“, a zainteresovani svoje radove mogu da dostave do 15. jula.

Konkurs 2016

Na konkursu mogu da učestvuju svi fotografi – profesionalci i amateri. Teme konkursa su, između ostalog, fotografije pejzaža, arhitekture, kulturno-istorijskog nasljeđa, starih zanata, sportskih i kulturnih manifestacije.

Sve fotografije moraju biti tematski vezane za područje grada Trebinja, a žiri će prednost dati fotografijama novijeg datuma nastanka.

Dostavljene fotografije na konkurs moraju da budu autorski rad, uz to da digitalne intervencije nisu dozvoljene, osim osnovnih korekcija – boja, kontrast, svjetlo).

Prihvataju se isključivo kolor fotografije u JPG zapisu. Svaki autor može poslati najviše četiri fotografije. Na fotografiji ne smije biti potpisa, vodenih žigova ili bilo kakvih drugih oznaka.

Svi autori obavezni su da popune prijavnicu na konkurs, koju mogu da preuzmu OVDJE, a detaljna pravila konkursa možete da pronađete OVDJE.

Radove i prijavnicu dostaviti na imejl: trebinjeturizam@gmail.com ili lično na CD/DVD mediju u prostorije Turističkog informativnog centra Trebinje, ulica Jovana Dučića bb. (pored bašte Platani).

JU „Turistička organizacija Grada Trebinja“ dobija pravo raspolaganja i korištenja primljenih fotografija u svrhu obavljanja aktivnosti promocije turističke ponude Trebinja. Učešće na ovom konkursu podrazumijeva pristanak autora na navedena pravila.

Na izložbi, koja će biti organizovana po završetku anonimnog žiriranja prispjelih fotografija, dodijeliće se prva, druga i treća nagrada u novčanim iznosima.

Prva nagrada     200 KM,

Druga nagrada 150 KM,

Treća nagrada  100 KM.

Žiri će biti sastavljen od tri člana, od čega su dva profesionalna fotografa i jedan turistički radnik Turističke organizacije Trebinje.

TAGOVI:

Komentari

Kakvih 4000 piksela?? Nemamo svi „moderne“ aparate!

Odgovori

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne i stavove internet portala TrebinjeLive.info. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal TrebinjeLive.info zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.
Evo zbog čega je TrebinjeLive najčitaniji i najuticajniji portal u gradu!
8.500+
dnevnih
posjeta
265.000+
mjesečnih
čitanja
620.000+
mjesečnih
pregleda stranica
18.500+
fejsbuk
sviđanja