Izašao NOVI katalog turističke ponude TREBINJA

Autor: TrebinjeLive Foto: TrebinjeLive
TREBINJELIVE 15. 06. 2016. - 9:49h

Turistička organizacija Grada Trebinja je početkom juna mjeseca izdala novi, znatno osvježen, kompletiran i dopunjen turistički katalog Trebinja.

Katalog turisticka organizacija trebinje

Ova turistička publikacija predstavlja jedno od osnovnih sredstava promocije bogate turističke ponude Trebinja i iz štampe je izašla u tiražu od 5.000 komada, a biće doštampavana prema potrebama.

Zainteresovani turisti moći će katalog besplatno da preuzmu u prostorijama Turističkog informativnog centra u Trebinju.

Katalog obuhvata mnoštvo informacija koje mogu interesovati svakog turistu koji želi posjetiti Trebinje, a tiču se osnovnih podataka o gradu (geografski položaj, klimatski uslovi, istorijski razvoj…).

U njemu su i informacije o bogatom kulturno-istoriskom nasljeđu iz različitih istorijskih epoha,  različitim segmetima turističke ponude Trebinja i njihovim nosiocima (vjerski, vinski, avanturistički, izletnički, sportski turizam…), kulturnim i sportskim manifestacijama, gastronomiji (tradicionalna, autohtona hercegovačka kuhinja, med i ljekovito bilje…), turističkim agencijama, smještajnim kapacitetima i dr.

Katalog turisticka organizacija trebinje

Katalog nosi sva obilježja i specifičnosti Trebinja i Hercegovine, njime dominiraju atraktivne i privlačne fotografije prepoznatljivih motiva najposjećenijih turističkih lokacija i destinacija,  modernog je dizajna, umjetnički skladno oblikovan i izrađen u formatu dimenzija 22,5×22,5 cm i dvojezičnoj verziji (srpski i engleski).

Izradom novog kataloga Trebinja pred sami početak udarne turističke sezone u našem gradu realizovana je još jedna aktivnost koja ima za cilj bolju promociju bogate turističke ponude, čime se spremno dočekuju svi domaći i strani turisti koji će u ovoj godini posjetiti Trebinje.

Katalog, na osnovu iskustva u prethodnim godinama bio veoma tražen u okviru gotovo svih predstavljanja na domaćim i međunarodnim sajmovima i turističkim berzama, dešavanjima, konferencijama, festivalima i turističkim manifestacijama.

TAGOVI:

Komentari

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne i stavove internet portala TrebinjeLive.info. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal TrebinjeLive.info zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.
Evo zbog čega je TrebinjeLive najčitaniji i najuticajniji portal u gradu!
8.500+
dnevnih
posjeta
265.000+
mjesečnih
čitanja
620.000+
mjesečnih
pregleda stranica
18.500+
fejsbuk
sviđanja