SNSD – Trebinjska vlast zapošljava preko tajnih konkursa

Izvor: SRNA Foto: Ilustracija
TREBINJELIVE 14. 06. 2016. - 18:48h

Gradski odbor SNSD-a Trebinje pozvao je predstavnike vlasti u Trebinju i kadrove Saveza za promjene „da prestanu da zloupotrebljavaju institucije vlasti i javna preduzeća stavljajući ih u funkciju svoje predizborne kampanje“.

trebinje-grad-min

Trebinjski SNSD je optužio predstavnike vlasti u ovom gradu da oglase za prijem radnika objavljuju u medijima u Federaciji da niko od građana Trebinja ne bi vidio konkurs i da bi što lakše i bezbolnije zaposlili svoje odane stranačke kadrove ili rodbinu.

„Samo prije nekoliko dana gradonačelnik Trebinja Slavko Vučurević je, organizujući prijem za najbolje studente, poručio da svim mladim ljudima, posebno onima koji su ostvarili značajne rezultate i uspjehe, treba omogućiti uslove za povratak i napredovanje u svom gradu“, navodi SNSD u saopštenju i pita da li su tajni konkursi dio plana Saveza za promjene za zapošljavanje najboljih studenata.

U saopštenju se navodi da novac za oglašavanje ostavljaju u medijima u Federaciji, samo „kako bi prikrili svoje mutne poslove“.

„Savez za promjene na čelu sa gradonačelnikom Slavkom Vučurevićem odavno je privatizovao institucije i javna preduzeća u vlasništvu grada, a pokazalo se da za njih više ne važe ni zakoni Republike Srpske, te da se radije pozivaju na zakonske propise BiH i preporuke koje daju institucije sa nivoa BiH nego institucije Republike Srpske“, navode u trebinjskom SNSD-u.

Oni ističu da se takav rad mora zaustaviti u oktobru ove godine.

„Svakodnevno smo svjedoci da rade isključivo po svojoj volji, mimo zakona i netransparentno i na taj način nanose nesagledive posljedice gradu i građanima“, navodi se u saopštenju.

TAGOVI:

Komentari

Raspisuju konkurse za ljude koji tamo već rade, a nemaju nikakve škole za taj posao. Da se bilo ko prijavi sa tom strukom. A gradska vlast ionako dobro okreće ka Federaciji, pa ne treba da čudi izbor.

Odgovori

Pa oni makar zapošljavaju najbolje a vi najgore u EPRS.I nakon 30 godina života u Trebinju ne znam kako izgleda konkurs za HET

Odgovori

Slažem se sa komentarom

Odgovori

http://www.nezavisne.com/novosti/intervju/Ana-Trisic-Babic-Mjesto-BiH-je-u-NATO-integracijama-248056.html
Ana Trišić-Babić: „Mjesto BiH je u NATO integracijama“…05.06.2014

Šta se ovo dešava jos 2014 Dodikova stranka zagovara ulazak u NATO a na TV se kune u Rusiju – da li se Predsjednik RS slaže sa intervjuom Ane Trišić-Babić koja je član SNSD-a? Ko njoj daje instrukcije za takve prijedloge i stavove koje u poslednje vrijeme iznosi? Ili bi ulazak u NATO mogao biti glavni predizborni Dodikov adut na predstojećim izborima?

Šta je onda bila svrha naučnog skupa o „nametnutim obojenim revolucijama“ održanog u Banja Luci 26. aprila 2014. godine na Akademiji Republike Srpske? Kako je moguće objasniti da od strane aktuelnog predsjednika RS Dodika nema nikakve reakcije na intervju Ane Trišić-Babić čiji je sadržaj objavljen u Nezavisnim novinama koje su od početka svog postojanja bile gotovo kao neoficijelno glasilo njegove vladajuće stranke SNSD?
Zašto su na ove vijesti iz Banja Luke izostali komentari i stavovi slobodnih mislilaca i analitičara – učesnika naučnog skupa o „nametnutim obojenim revolucijama“ za koje se zna da su do sada bili izrazito srpske provenijencije, kao što su Aleksandar Pavić, Srđa Trifković,Lazanski i Stefan Karganović?

Odgovori

@hajmo četnici,
Ala ti imas svjeze vijesti, svaka cast.
Da nisi mozda sad ustao iz dvogodisnjg zimskog sna?

Odgovori

HHahahahahhaahah
A VI (SNSD) ZAPOŠLJAVATE PO KONKURSU?
hahahahahahahah
Što ima dobrih viceva u ovih iz SNSD-a
opštinska vlast zaposli bar nekoliko iz kategorije porodica poginulih
a vi samo stranačke „vojnike“

Odgovori

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne i stavove internet portala TrebinjeLive.info. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal TrebinjeLive.info zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.
Evo zbog čega je TrebinjeLive najčitaniji i najuticajniji portal u gradu!
8.500+
dnevnih
posjeta
265.000+
mjesečnih
čitanja
620.000+
mjesečnih
pregleda stranica
18.500+
fejsbuk
sviđanja