ZA DŽAJU – Učenici prikupili 3.000 KM

Izvor: SRNA Foto: Ilustracija
TREBINJELIVE 09. 06. 2016. - 16:33h

U humanitarnoj akciji koju su organizovali učenici drugog jedan razreda trebinjske Ekonomske škole prikupljeno je oko 3.000 KM koje će biti uplaćene za liječenje tridesetogodišnjeg Danijela Pudara Džaje iz Trebinja koji je prije dvije godine, nakon skoka u more, zadobio teške povrede od kojih je ostao nepokretan.

danijel pudar

Učenica Anja Grubačić istakla je da je još novca prikupljeno uplatom na žiro- račun, ali da za sada ne znaju o kojoj je sumi riječ.

Grubačićeva je potvrdila Srni da su zadovoljni odzivom humanih ljudi, te ponovila da im mnogo znači što se apelu učenika pomenutog razreda, koji su učestvovali u ovoj akciji, za pomoć Pudaru, odazvao i predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik koji je na njihov račun uplatio 2.000 KM, čime je akcija podignuta na viši nivo.

Ona podsjeća da su se akciji priključili i Trebinjac Marko Spaić, koji boluje od hemofilije, učenici četvrtog tri razreda Osnovne škole „Vuk Karadžić“, koji su kolektivno donirali novac za liječenje Džaje, pojedini ugostiteljski objekti sa područja grada, preduzeće „Vodovod“, građani, turisti, dok im je „Print-šop“ besplatno odštampao plakate i pozivnice.

„Novac koji smo prikupili uručićemo za vikend Danijelu, sa kojim će se nas nekoliko učenika iz razreda, družiti jedno popodne“, kaže Anja.

Akciju, koja je organizovana juče u centru grada, podržali su folkloraši, mali pjevači sa festivala „Zvon zvonke pjesme“, plesna grupa „Maris“, di-džej Miko, ženski pjevački hor „Sveta Anastasija Srpska“, koji su izveli bogat i raznovrstan muzičko-zabavni program.

Akcija je organizovana u okviru „Projekta sedmice“, koji se provodi krajem polugodišta ili školske godine.

Iz drugog jedan razreda poručuju da ovom humanom akcijom neće stati, te najavljuju uskoro i sličnu akciju za pomoć u liječenju Marka Spaića koji boluje od hemofilije.

TAGOVI:

Komentari

Pa objavite taj broj žiro računa!

Odgovori

Poštovani, koliko smo upoznati, ovo je broj računa Danijela Pudara.

Danijel Pudar – 5620998125299487 NLB Razvojna banka.

S poštovanjem,
Redakcija portala TrebinjeLive

Odgovori

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne i stavove internet portala TrebinjeLive.info. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal TrebinjeLive.info zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.
Evo zbog čega je TrebinjeLive najčitaniji i najuticajniji portal u gradu!
8.500+
dnevnih
posjeta
265.000+
mjesečnih
čitanja
620.000+
mjesečnih
pregleda stranica
18.500+
fejsbuk
sviđanja