U Sportskoj dvorani "Miloš Mrdić" počeli su radovi na mijenjanju oštećenog dijela parketa koje je nastalo usljed mehaničkih oštećenja i crvotočine, a biće urađeno i brušenje i lakiranje istog.

rekonstrukcija sportska dvorana milos mrdic

Povrdio je ovo za TrebinjeLive.info Dragan Mrdić, direktor Javne ustanove "Trebinjesport", dodajući da će u narednom periodu biti lakirane tribine i ograde, te promijenjena bravarija.

"Sada ćemo obrusiti 1.200 metara kvadratnih parketa, prelakirati ga tri puta i iscrtati nove linije za rukomet, košarku i odbojku", istakao je Mrdić, dodajući da je za rekonstrukciju Sportske dvorane "Miloš Mrdić" izdvojeno oko 50.000 KM.

Na parketu će, ispod koševa, biti ispisano "Grad Trebinje", a sa strana igrališta "SD Miloš Mrdić".

Rekonstrukcija dvorane treba da bude završena do 19. juna, kada počinje Kamp Ministarstva omladine, porodice i sporta Republike Srpske.

"Svi ovi radovi doprinijeće da dvorana 'Miloš Mrdić' bude jedna od najljepših u BiH", zaključio je Mrdić.

Od početka godine, izvršena je zamjena dijela svjetiljki sa LED diodama, što je stvorilo odgovarajuće osvjetljenje za sportske utakmice, završeno je renoviranje muškog toaleta i promijenjena je bravarija u prizemlju.

Dvorana je prethodno renovirana 2000. godine, jer je objekat bio oštećen od ratnih dejstava. Od tog perioda, ne računajući redovna godišnja održavanja, dvorana nije renovirana.

rekonstrukcija sportska dvorana milos mrdic

rekonstrukcija sportska dvorana milos mrdic