IZDVOJENO 50.000 KM – U toku rekonstrukcija Sportske dvorane „Miloš Mrdić“

Autor: Ž.K./TrebinjeLive Foto: TrebinjeLive
TREBINJELIVE 27. 05. 2016. - 14:10h

U Sportskoj dvorani „Miloš Mrdić“ počeli su radovi na mijenjanju oštećenog dijela parketa koje je nastalo usljed mehaničkih oštećenja i crvotočine, a biće urađeno i brušenje i lakiranje istog.

rekonstrukcija sportska dvorana milos mrdic

Povrdio je ovo za TrebinjeLive.info Dragan Mrdić, direktor Javne ustanove „Trebinjesport“, dodajući da će u narednom periodu biti lakirane tribine i ograde, te promijenjena bravarija.

„Sada ćemo obrusiti 1.200 metara kvadratnih parketa, prelakirati ga tri puta i iscrtati nove linije za rukomet, košarku i odbojku“, istakao je Mrdić, dodajući da je za rekonstrukciju Sportske dvorane „Miloš Mrdić“ izdvojeno oko 50.000 KM.

Na parketu će, ispod koševa, biti ispisano „Grad Trebinje“, a sa strana igrališta „SD Miloš Mrdić“.

Rekonstrukcija dvorane treba da bude završena do 19. juna, kada počinje Kamp Ministarstva omladine, porodice i sporta Republike Srpske.

„Svi ovi radovi doprinijeće da dvorana ‘Miloš Mrdić’ bude jedna od najljepših u BiH“, zaključio je Mrdić.

Od početka godine, izvršena je zamjena dijela svjetiljki sa LED diodama, što je stvorilo odgovarajuće osvjetljenje za sportske utakmice, završeno je renoviranje muškog toaleta i promijenjena je bravarija u prizemlju.

Dvorana je prethodno renovirana 2000. godine, jer je objekat bio oštećen od ratnih dejstava. Od tog perioda, ne računajući redovna godišnja održavanja, dvorana nije renovirana.

rekonstrukcija sportska dvorana milos mrdic

rekonstrukcija sportska dvorana milos mrdic

TAGOVI:

Komentari

A šta je to crvotočina ustari?
ccc

Odgovori

Nesto me strcnu na pomisao sportska dvorana.Trebinjska bruka i sramota.Nijedno sportsko igraliste ili sportske dvorane da ne ponese ime Milorada-Milic-Bratic ili Svetozara Milos-Milosevica.p.s.Ako se ne varam takodjer nidje ulice Vlada Segrta i ne mogu vjerovati da dr Cuk dok bjese br1 na papiru to pitanje nikad nije postavio.

Odgovori

Slažem se u potpunosti.
Bilo je dosta starijih sportisa koji su zaslužili da se nešto u ovom gradu zove po njima.

Odgovori

Narodni heroj M.M.

Odgovori
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne i stavove internet portala TrebinjeLive.info. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal TrebinjeLive.info zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.

Evo zbog čega je TrebinjeLive najčitaniji i najuticajniji portal u gradu!
9.000+
dnevnih
posjeta
270.000+
mjesečnih
čitanja
665.000+
mjesečnih
pregleda stranica
19.100+
fejsbuk
sviđanja