UDRUŽENJE NASLJEĐE – U toku pravljenje liste prioriteta za zapošljavanje

Autor: TrebinjeLive Foto: TrebinjeLive
TREBINJELIVE 26. 05. 2016. - 10:16h

Udruženje „Nasljeđe“ iz Trebinja počelo je sa izradom socijalne karte i liste prioriteta za zapošljavanje članova udruženja i djece poginulih boraca.

udruzenje-nasljedje-trebinje

Za evidentiranje u socijalnu kartu i na listu zapošljavanja neophodno je da pomenute kategorije dostave rodni list, uvjerenje o statusu člana porodice poginulog borca, uvjerenje da se nalaze na evidenciji Zavoda za zapošljavanje, kućnu listu, uvjerenje o prebivalištu za sve članove kućne liste, uvjerenje o primanjima, vjenčani list.

Sva navedena uvjerenja treba izvaditi i za eventualnog supružnika.

„Lista će se predati direktorima javnih preduzeća i ustanova, predstavnicima institucija, privatnim preduzetnicima, predsjednicima gradskih odbora političkih stranaka“, kažu u Nasljeđu, napominjući da će lista biti u potpunosti transparentna i dostupna svim članovima udruženja na uvid.

Neophodna dokumenta mogu se dostaviti u kancelarije udruženja Nasljeđe – Preobraženska bb (Marindvor), svakim radnim danom od 10.00 do 12.00 i od 17.00 do 19.00 sati do 30. maja 2016. godine.

TAGOVI:

Komentari

Juce me zove navodno komsinica…1km od mene zivi….Kae….Molim te mozes li da das glas na izborima za mog zeta bice kandidat za odbornika …treba da se zaposli pa mu treba 100 glasova…
Onaj sto se manekenise po gradu…Strasno …..A sestru mi zvala drugarica isti slucaj …trebaju joj glasovi za poso a brat joj vec radi u hetu….pardon pije kafu pod platane

Odgovori

Hahaha da ti komsinica ne zivi gore u Zasadu?? Zove sve redom. Kad je sve zlo i naopako. A ova lista sto se pravi samo ce i ostati na tome bice ispisana i bacena kao i svaki put.

Odgovori
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne i stavove internet portala TrebinjeLive.info. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal TrebinjeLive.info zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.

Evo zbog čega je TrebinjeLive najčitaniji i najuticajniji portal u gradu!
9.000+
dnevnih
posjeta
270.000+
mjesečnih
čitanja
665.000+
mjesečnih
pregleda stranica
19.100+
fejsbuk
sviđanja