FOTO VIJEST – Đaci škole iz Polica u posjeti Tvrdošu, Mrkonjićima i Zavali

Autor: TrebinjeLive Foto: TrebinjeLive
TREBINJELIVE 20. 05. 2016. - 15:45h

U jednodnevnom izletu u manastire Tvrdoš i Zavala i u rodno selo Svetog Vasilija – Mrkonjiće, danas su bili učenici četiri odjeljenja četvrtog razreda Osnovne škole „Vuk Karadžić“ iz Polica.

U jednodnevnom izletu u manastire Tvrdoš i Zavala i u rodno selo Svetog Vasilija - Mrkonjiće, danas su bili učenici četiri odjeljenja četvrtog razreda Osnovne škole "Vuk Karadžić" iz Polica. U dva autobusa, oko 90 učenika zajedno sa svojim učiteljima, posjetili su ove duhovne i kulturne svetkovine pravoslavne vjere, gdje su tom prilikom upoznati o značaju ovih manastira i rodnog mjesta Svetog Vasilija Ostroškog. Đaci su u Zavalu izveli prigodan kultuno-umjetnički program, a posjetili su i pećinu Vjetrenicu. Mnogi od učenika po prvi put su bili u nekom u ova tri mjesta, što je za sve đake bila jedinstvena prilika. Iako su već imali predznanje o pomenutim svetinjama, dodatne informacije koje su saznali prilikom posjete značiće im mnogo u sticanju znanja iz opšte kulture, kažu razredni učitelji.

U dva autobusa, oko 90 učenika zajedno sa svojim učiteljima, posjetili su ove duhovne i kulturne svetkovine pravoslavne vjere, gdje su tom prilikom upoznati o značaju ovih manastira i rodnog mjesta Svetog Vasilija Ostroškog.

Đaci su u Zavalu izveli prigodan kulturno-umjetnički program, a posjetili su i pećinu Vjetrenicu.

Mnogi od učenika po prvi put su bili u nekom od ova tri mjesta, što je za sve đake bila jedinstvena prilika. Iako su već imali predznanje o pomenutim svetinjama, dodatne informacije koje su saznali značiće im mnogo u sticanju novog znanja iz opšte kulture, kažu učitelji đaka.

U jednodnevnom izletu u manastire Tvrdoš i Zavala i u rodno selo Svetog Vasilija - Mrkonjiće, danas su bili učenici četiri odjeljenja četvrtog razreda Osnovne škole "Vuk Karadžić" iz Polica. U dva autobusa, oko 90 učenika zajedno sa svojim učiteljima, posjetili su ove duhovne i kulturne svetkovine pravoslavne vjere, gdje su tom prilikom upoznati o značaju ovih manastira i rodnog mjesta Svetog Vasilija Ostroškog. Đaci su u Zavalu izveli prigodan kultuno-umjetnički program, a posjetili su i pećinu Vjetrenicu. Mnogi od učenika po prvi put su bili u nekom u ova tri mjesta, što je za sve đake bila jedinstvena prilika. Iako su već imali predznanje o pomenutim svetinjama, dodatne informacije koje su saznali prilikom posjete značiće im mnogo u sticanju znanja iz opšte kulture, kažu razredni učitelji. U jednodnevnom izletu u manastire Tvrdoš i Zavala i u rodno selo Svetog Vasilija - Mrkonjiće, danas su bili učenici četiri odjeljenja četvrtog razreda Osnovne škole "Vuk Karadžić" iz Polica. U dva autobusa, oko 90 učenika zajedno sa svojim učiteljima, posjetili su ove duhovne i kulturne svetkovine pravoslavne vjere, gdje su tom prilikom upoznati o značaju ovih manastira i rodnog mjesta Svetog Vasilija Ostroškog. Đaci su u Zavalu izveli prigodan kultuno-umjetnički program, a posjetili su i pećinu Vjetrenicu. Mnogi od učenika po prvi put su bili u nekom u ova tri mjesta, što je za sve đake bila jedinstvena prilika. Iako su već imali predznanje o pomenutim svetinjama, dodatne informacije koje su saznali prilikom posjete značiće im mnogo u sticanju znanja iz opšte kulture, kažu razredni učitelji. U jednodnevnom izletu u manastire Tvrdoš i Zavala i u rodno selo Svetog Vasilija - Mrkonjiće, danas su bili učenici četiri odjeljenja četvrtog razreda Osnovne škole "Vuk Karadžić" iz Polica. U dva autobusa, oko 90 učenika zajedno sa svojim učiteljima, posjetili su ove duhovne i kulturne svetkovine pravoslavne vjere, gdje su tom prilikom upoznati o značaju ovih manastira i rodnog mjesta Svetog Vasilija Ostroškog. Đaci su u Zavalu izveli prigodan kultuno-umjetnički program, a posjetili su i pećinu Vjetrenicu. Mnogi od učenika po prvi put su bili u nekom u ova tri mjesta, što je za sve đake bila jedinstvena prilika. Iako su već imali predznanje o pomenutim svetinjama, dodatne informacije koje su saznali prilikom posjete značiće im mnogo u sticanju znanja iz opšte kulture, kažu razredni učitelji.

TAGOVI:

Komentari

Ova se djeca kod nas pravo provode. :) Bas im je lijepo, svaka cast i zelim im sto vise izleta i druzenja a hvala Bogu i kod nas u Hercegovini ima sta da se vidi i obidje.Sljedeci put neka okrenu prema Foci,Tjentistu i Andricgradu,pa malo do Nevesinja i Gacka izlet da upoznaju nase planine i da se igraju u prirodi i druze sa vrsnjacima iz tih mjesta.

Odgovori
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne i stavove internet portala TrebinjeLive.info. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal TrebinjeLive.info zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.

Evo zbog čega je TrebinjeLive najčitaniji i najuticajniji portal u gradu!
9.000+
dnevnih
posjeta
270.000+
mjesečnih
čitanja
665.000+
mjesečnih
pregleda stranica
19.100+
fejsbuk
sviđanja