U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ sutra će biti oblačno vrijeme sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, a intenzivnije padavine očekuju se u južnim, istočnim i jugoistočnim područjima.

kisa pljuskovi

Ponegdje je moguća i pojava grada. Padavine će krajem dana postepeno slabiti i prestati.

Vjetar će biti slab do umjeren, pretežno sjeverni i sjeveroistočni, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Jutarnja temperatura vazduha iznosiće od pet do 10, na jugu od 10 do 14, a dnevna do 20 stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

U Republici Srpskoj i FBiH danas prije podne bilo je sunčano, uz postepeno naoblačenje. Kiša je zabilježena ponegdje u Hercegovini, zapadnim i istočnim područjima.

Temperatura u 14.00 časova: Čemerno osam, Gacko devet, Nevesinje 10, Sokolac, i Han Pijesak 14, Foča 15, Drinić 16, Bileća 17, Kalinovik, Krupa na Uni, Ribnik i Novi Grad 18, Prijedor, Rudo, Trebinje, Mrkonjić Grad, Bugojno i Livno 19, Šipovo, Višegrad, Srebrenica, Sarajevo i Bihać 20, Zenica, Srbac, Mostar i Banjaluka 21, Tuzla 22, Bijeljina, Doboj i Zvornik 23 stepena Celzijusova.