Članovi Điu đicu kluba "Leotar" osvojili su 11 medalja na Osmom međunarodnom, a Prvom evrokupu "Budva open", koji je proteklog vikenda održan u Budvi. Trebinjci su osvojili pet zlatnih, četiri srebrne i dvije bronzane medalje.

Djiu djicu klub Leotar

Zlatne medalje osvojili su: Aljoša Dabović u konkurenciji nada do 50 kg, Sara Novčić u konkurenciji nada do 52 kg, Pavle Milošević u konkurenciji kadeta do 55 kg, Marija Gordić u konkurenciji kadetkinje do 57 kg i Vasilije Gudelj u konkurenciji  kadeti preko 81 kg.

Srebrne medalje osvojili su: Pavle Dabović u kokurenciji nada do 37 kg, Hristina Radan u konkurenciji nada do 44 kg, Marko Šupić u konkurenciji nada do 55 kg i Milovan Milić u konkurenciji kadeta do 73 kg.

Bronzanim odličjima okitili su se: Damjan Šupić u konkurenciji starijih pionira do 38 kg i Miloš Gadža u konkurenciji kadeta preko 81 kg.

Pored ovih odličnih rezultata u Leotar su stigla još dva priznanja - Aljoša Dabović je proglašen za najboljeg takmičara, a klub je u ukupnom plasmanu zauzeo četvrtu poziciju.

Na takmičenju je učestvovalo 28 klubova iz 14 zemalja.