Iako za odvoz smeća plaćamo "debelu cijenu" sve su češće zamjerke građana Trebinja na rad zaposlenih u Komunalnom preduzeću.

smece mokri dolovi

U Mokrim dolovima nemaju nijednu riječ pohvale za Komunalno, ali zato radnici tog preduzeća svakog mjeseca redovno zvone na vrata stanovnicima ovog naselja da naplate odvoz smeća.

Kontejneri se neredovno prazne, pa su sve češće slike razbacanog smeća.

"Ako se ovako nastavi, treba prestati plaćati smeće. Kako ih nije sramota!? Komunalci ne rade posao za koji su plaćeni, a gradska vlast je najodgovornija što im je dozvolila da se ovako bezobrazno ponašaju", kaže Milena, koja živi neposredno oz deponiju u naselju Mokri dolovi.

I Radovan iz Polica koji u kontejnere sa fotografija redovono odlaže smeće, nije zadovoljan radom komunalnog. Krivca vidi i u nadležnim u gradu Trebinju koji nijednom do sada nisu izvršili inspekcijski nadzor.

"Šta radi inspekcija pored toga što njeni inspektori imaju dobre plate od naših poreza. Ovo se ne smije dešavati u gradovima koji pretenduju, tobože, da budu turistički simboli", jasan je Radovan.

U blizini deponije, koja nije jedina na području Mokrih dolova, nalaze se stambena zgrada, prodične kuće, hotel. Prijetnja je još veća kad se uzme u obzir činjenica da se u neposrednoj blizini deponije igraju djeca.

smece mokri dolovi

smece mokri dolovi