Rukometašice ŽRK "Leotar" i fudbaleri "Leotara" sutra će odigrati prvenstvene utakmice u okviru svojih liga, a ishodi mečeva imaće presudan značaj za njihovo dalje takmičenje.

zrk leotar

U Trebinju će se rukometašice Leotara sastati sa ekipom "Dubice" iz Kozarske Dubice.

"Ovo je svojevrsni derbi. Imamo tri boda ispred Dubice i potrebno nam je minimum neriješen rezultat", kazao je Zdravko Komnenović, trener Trebinjki.

On je naveo da je mišljenja da je Leotar bolja i snažnija ekipa, pa je pobjeda ono što svi u klubu očekuju. Pobjeda ili neriješen rezultat obezbijedili bi im titulu šampiona Republike Srpske, a samim tim i plasman u Premijer Ligu BiH.

Utakmica se igra u 19.00 sati u Sportskoj dvorani "Miloš Mrdić", a iz uprave kluba pozivaju sve ljubitelje rukometa da daju podršku trebinjskoj ekipi.

S druge strane, fudbaleri Leotara u okviru 26. kola lige za opstanak Prve lige Republike Srpske, sastaće se u Novom Gradu sa ekipom Slobode.

U ovoj utakmici Trebinjci će pokušati da nastave seriju bez poraza i primljenog gola.

"I oni, kao i mi, bore se za opstanak. Odlučivaće nijanse i pobijediće ekipa koja bude manje griješila na terenu", kazao je Rajko Mičeta, trener Leotara, dodajući da se njegova ekipa neće braniti, već će pokušati da da gol više.

On je istakao da je raspoloženje u timu odlično, nadajući se da će tako ostati i poslije sutrašnjeg gostovanja.

Utakmica počinje u 16.00 sati.