BOGDANIĆ – Bolnica Trebinje treba da bude primjer drugim ustanovama

Autor: TrebinjeLive Foto: TrebinjeLive
TREBINJELIVE 22. 04. 2016. - 13:26h

Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Dragan Bogdanić posjetio je danas Bolnicu Trebinje, gdje je razgovorao sa rukovodstvom ove ustanove, ističući da je zadovoljan radom zaposlenih i kvalitetom pružanja usluga pacijentima, te da Bolnica Trebinje treba da posluži kao primjer drugim ustanovama u Srpskoj.

bogdanic bolnica trebinje mijanovic

„Bolnica u Trebinju je zahvaljujući dobrom poslovanju i rukovođenju uz Bolnicu Zvornik u najboljoj finansijskoj poziciji“, kazao je Bogdanić, dodajući da je sa Vasom Mijanovićem, direktorom trebinjske Bolnice razgovarao i o ukupnom stanju u zdravstvu Republike Srpske.

Bogdanić je istakao da ga raduju informacije da se, i pored nepovoljne finansijske situacije, započelo sa projektima koji će u narednom periodu poboljšati kvalitet usluga Bolnice Trebinja.

On je naveo da se u narednih nekoliko mjeseci očekuje rekonstrukcija odsjeka za hemodijalizu i otvaranje novog dijaliznog centra.

Direktor Bolnice Trebinje Vaso Mijanović zahvalio se Bogdaniću što je Vlada Republike Srpske odlučna da realizuje veoma značajne investicije za sve građane Hercegovine, ističući da su racionalizacija u poslovanju i finansijska konsolidacija, uz maksimalno zadovoljenje potreba svih pacijenata, osnovni postulati poslovanja ustanove na čijem je čelu.

„Zajednički stav i zaključak sastanka je da je neophodno umanjiti troškove negativnog poslovanja kroz maksimalnu racionalizaciju i štednju, vršenje stručnog nadzora, te poboljšati kvalitet usluga kroz ljubaznost i pravilan odnos prema korisnicima zdravstvenih usluga“, istakao je Mijanović.

Komentari

Ajde nešprdaj se Bajin dupeuvlakač, bivša direktorica je uništila bolinicu, ali ima nade novi direktor je jeko dobro počeo sarađivati sa osobljem i počeli su doktori normalno funkcionirati. Do sada se ništa nije smjelo uraditi bez direktorice, ona je odlučivala o svemi i nikad nije nijedan kvalitetan doktor nije došao sa strane zahvaljujući bivšoj upravi. Od kada je preuzeo ovaj čovjek više je posjetilo stručnjaka trebinjsku bolnicu nego za više godina mandata bivše direktorke…Samo bi zamolio gosp. Mijanovića da nesluša ništa toga bahatoga ministra za koga se zna šta je uradio sa KC Banjaluka, trebalo je davno istražni organi da ga ispitaju…Nadam se da će gosp. Mijanović pokušati spriječiti koliko toliko naviku naših doktora da nam ne bude ulaznica u bolnicu novčanica od minimalno sto eura, i po tome je trebinjska bolnica dugo bila poznata kao i sada . Više pacijenata iz cijele Hercegovine i samoga Trebinja se liječi u Foči, radi običnih stvari nego u TB.

Odgovori

Trebalo bi izmjestiti bolnicu odatle jer se grad prosirio i sirice se i dalje i nije joj mjesto u centru grada…..ili jednostavno tu neka bude nesto kao Urgentni centar a da se negdje napravi zgrada bolnice sa parkom i par trafika da bolesnici imaju dje prosetati,kupiti novine i udahnuti svjez vazduh.Isto vazi i za stadion kome nije mjesto vise tu.

Odgovori

bogdaniću, akobogda se ti liječio u njoj.

Odgovori
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne i stavove internet portala TrebinjeLive.info. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal TrebinjeLive.info zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.

Evo zbog čega je TrebinjeLive najčitaniji i najuticajniji portal u gradu!
9.000+
dnevnih
posjeta
270.000+
mjesečnih
čitanja
665.000+
mjesečnih
pregleda stranica
19.100+
fejsbuk
sviđanja