Na gradskoj pijaci u Trebinju kroz igru, sport i ishranu promovisan je zdrav način života, a postavljen je i eko štand sa domaćim proizvodima iz Trebinja, Ivanice, Dubrovnika i Herceg-Novog.

eko proizvodi trebinje

Prema riječima Milice Barzut, diplomiranog menadžera turizma, ovo je odlična prilika da se predstave domaći proizvodi, koji su, svojevrstan, brend regije.

"Odlično je prošlo. Prezadovoljna sam. Zahvaljujem se dječijoj igraonici 'Ciciban' i školi sporta 'Zdravo' iz Trebinja, koje su mi pomogle da organizujem eko štand i ovaj odlični program", kazala je Barzut.

Ona je dodala da iza njenog uspjeha i ove promocije stoji porodica Božić sa Ivanice kod Trebinja, koja je prepoznala njen potencijal i omogućila joj edukaciju i usavršavanje iz oblasti turizma i hotelijerstva po Evropi.

Milica je posjetila mnoge sajmove turizma, a iz iskustva koje je stekla na njima odlučila je da zajedno sa Jugom Milićevićem, takođe iz Ivanice, uskoro predstavi svoje domaće proizvode. Naći će se, kaže, kako u okolnim gradovima, tako i u širem regionu.

Kupce na eko-štandu, pored što su kupili domaći proizvod, dočekalo je i prijatno iznenađenje. Naime, dobili su poklon bonove u vidu raftinga na Tari, večere u restoranima u Trebinju, Dubrovniku, Kotoru, Herceg-Novom, Petrovcu, jednodnevnog izleta na jadranska ostrva...

eko proizvodi trebinje eko proizvodi trebinje