Institut za fizikalnu medicinu, rehabilitaciju i reumatologiju „Dr Simo Milošević“ AD Igalo, spada u najpoznatije ustanove te vrste na Mediteranu, i posluje preko 65 godina.

Institut Igalo s mora-min

Osnov medicinskih tretmana u Institutu Igalo čine ljekovito blato koje se vadi iz mora, mineralna voda, blaga mediteranska klima i visoko kvalifikovano medicinsko osoblje (30 ljekara, 50 medicinskih sestara i 200 fizioterapeuta). Ono što je dodatna prednost u samom medicinskom pristupu je individualno kreiran medicinski paket za svakog pojedinca, shodno njegovom zdravstvenom stanju.

Osnovni rehabilitacioni programi su za reumatičare, neurološka, kardiološka, ortopedska i pulmološka oboljenja, za djecu i odrasle, a od preventivnih programa najpopularniji su anti stres, program gubitka tjelesne težine i program protiv osteoporoze.

Iza nas su desetine hiljada zadovoljnih pacijenata i gostiju, i veliki broj povratnika.

Prepoznatljivi smo i kao domaćini velikog broja kulturno-zabavnih događaja, naročito onih koji su dio programa Praznika mimoze, ali raznih muzičkih i filmskih festivala.

Poslujemo u okviru dva objekta: Prve i Druge faze Instituta.
Prva faza se nalazi na samom šetalištu, nudi uslugu smještaja i terapija na nivou 2 zvjezdice.

Druga faza je udaljena nekih 70 m od mora, i nudi smještaj i terapije na nivou 3,5 zvjezdice (WiFi, klima, kablovska televizija, frižideri).

Pored gostiju iz Zapadne Evrope i zemalja bivšeg SSSR-a, veliki je broj i onih s područja bivše Jugoslavije. Za njih smo u objektu Druge faze kreirali “Specijalnu ponudu za građane ex YU”, kojom smo obezbijedili posebne popuste za uslugu BO dana (puni pansion i medicinski paket do 5 terapija dnevno).
web: www.igalospa.com

Kontakt: I faza: e-mail: institutprvafaza@t-com.me Tel: +38231/658-030, 658-219

II faza: e-mail: marketing@igalospa.com Tel: +38231/658-555, 658-999

Institut izvana 2-min Vjezbe bazen-min Vjezbe sala-min Vjezbe vani 5-min sala3-min Bazen-min Biserna kupka-min soba 1-min Bjuti-min Bjuti 3-min Pogled ka moru-min Restoran-min Sala Brasseria-min