Načelnik Centra javne bezbjednosti /CJB/ Trebinje Žarko Laketa rekao je danas na prijemu za penzionisane pripadnike Centra da su oni temelj formiranja Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.

prijem cjb trebinje

Povodom Dana policije Republike Srpske, Laketa je 17 penzionisanih pripadnika Centra upoznao o trenutnim aktivnostima i radu, ističući da su uvijek dobrodošli, te im uručio prigodne poklone.

"CJB uvijek stoji na raspolaganju našim kolegama i spremni smo da im pružimo svaku potrebnu pomoć", istakao je Laketa.

Bivši pripadnik CJB Todor Džudža zahvalio je načelniku na prijemima koji se organizuju za njih svake godine, ističući da je to prilika da se druže i da razmijene mišljenja kako je nekada bilo raditi, a kako je sada.

"Ono što je sigurno, jeste da svako vrijeme ima svoje breme i mislim da policija radi profesionalno i kvalitetno i danas, i da je tako radila i ranije", rekao je Džudža koji je već 12 godina u penziji.

Penzionisani pripadnici CJB izrazili su zahvalnost načelniku Žarku Laketi što uvijek nađe vremena za njih i mimo prijema, te se interesuje za njihove probleme pokazujući im na taj način da nisu zaboravljeni.